ΜΑΛΛΙΑ

5 διάσημες που έγιναν ξανθιές. Μας αρέσουν ή όχι;

Ξανθιές VS Μελαχρινές. Ένας αιώνιος, άτυπος και συχνά χαριτωμένος ανταγωνισμός μεταξύ των γυναικών που μέσα από τις celebrities γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον. Και τελευταία, οι αλλαγές στο χρώμα των μαλλιών είναι τόσο συχνές που το παιχνίδι γίνεται πιο πικάντικο. Σε αυτό εδώ το post θα ασχοληθούμε με τις 5 πρόσφατες αλλαγές των διάσημων κυριών που γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε ως μελαχρινές και τώρα μας συστήνονται με ξανθά μαλλιά.

Από την Kim Kardashian (που το έχει ξαναδοκιμάσει το ξανθό) μέχρι την πρόσφατη αλλαγή της Salma Hayek, εδώ θα κάνουμε μία μικρή ανάλυση σχετικά με το ποια εκδοχή μας αρέσει καλύτερα. Γιατί μπορεί το ξανθό να φωτίζει αλλά κάποιες χρειάζονται την κομψότητα του μελαχρινού.

Emilia Clarke

Η Emilia Clarke μάλλον έπρεπε να δοκιμάσει επιτέλους το ξανθό με το οποίο την αγαπήσαμε ως Daenerys Targaryen στο Game of Thrones.

Emma Roberts

Η Emma Roberts είναι τολμηρή όσον αφορά στην εμφάνισή της και της βγαίνει σε καλό. Έπρεπε μάλλον να γίνει ξανθιά, πάντα με την προΰπόθεση όμως ότι το θα γυρίσει στο μελαχρινό κάποια στιγμή.

Kim Kardashian

Photo by Evan Agostini/Invision/AP – Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Εγώ την Kim την θέλω μελαχρινή για πολλούς λόγους. Ως ξανθιά, έχει κάτι να σου πει -δεν αντιλέγω- αλλά ως μελαχρινή είναι η πραγματική περσόνα που έχεις αγαπήσει (ή όχι).

Marion Cotillard

Η Marion Cotillard δεν χρειαζόταν να γίνει ξανθιά. Το γλυκό καστανό είναι αυτό που την χαρακτηρίζει ως ένα classy french girl και θέλουμε τώρα να επιστρέψει σε αυτό. Το ξανθό μπορεί να το χρησιμοποιήσει για ένα ρόλο, αλλά όχι για πάντα.

Salma Hayek

Εδώ θα φωνάξουμε όχι στο ξανθό. Η Salma Hayek είναι σίγουρα η sexy εκδοχή της μελαχρινής που έχουμε όλες στο μυαλό μας και το ξανθό μοιάζει ξένο πάνω της. Ας επιστρέψουμε στο σκούρο καστανό παρακαλώ.

Βέβαια το γούστο είναι υπόθεση προσωπική και οι απόψεις είναι λογικό να διίστανται. Αυτό που χριεάζεται πάντα για να έχει επιτυχία μία τέτοια αλλαγή είναι το να αισθάνεσαι καλά όταν την κάνεις. Αν αυτό συμβαίνει στη Salma Hayek (που δεν νομίζω), τότε θα τη συνηθίσω ξανθιά!

 

Κεντρική φωτογραφία:Evan Agostini/Invision/AP – Charles Sykes/Invision/AP