ΜΑΛΛΙΑ

H Harper Beckham έκανε το αγαπημένο κούρεμα της Victoria και είναι μία μικρή Posh

Αρκετό καιρό πριν ξεκινήσει να γράφει τη δική της  ιστορία στιλ στον κόσμο της μόδας, η Victoria Beckham είχε καθιερωθεί στον beauty κόσμο για το signature hairlook της. Και όπου signature hairlook θυμήσου το ασύμμετρο καρέ που έκανε ξανά και ξανά και ξεκινούσε από το ύψος του αυχένα και κατέληγε πιο μακρύ στο μπροστινό μέρος, φτάνοντας το ύψος του πηγουνιού. Τι κι αν πάνε χρόνια βέβαια, από τότε που έχουμε να τη δούμε με τόσο κοντό και ασύμμετρο καρέ, η Posh έχει μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας με το συγκεκριμένο look.

Και τώρα δίπλα στην παραπάνω φωτογραφία, βάλε μία φωτογραφία της κόρης της, Harper με μακριά μαλλιά.

AP Photo/Danny Moloshok

AP Photo/Danny Moloshok

Ξέρω, καμία σχέση, θα μου πεις. Και λογικό, αφού η Victoria είναι fan του καρέ, ενώ η Harper, μάλλον, της Ραπουνζέλ.

 

Αυτό μέχρι πριν κάμποσες ώρες, μιας και η Harper πλέον έχει το αγαπημένο κούρεμα της μαμάς της. Στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το πρώην Spice Girl, η μικρή φαίνεται να έχει υιοθετήσει ένα πολύ κοντό αλά Posh καρέ, κάνοντας πολλούς να μιλούν για μία μικρή Victoria (στα μαλλιά, τουλάχιστον).

 

«Κούρεμα για το κοριτσάκι μας. Φιλιά από τη Harper #howchic» σχολίασε χαρακτηριστικά και εμείς δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε με το πλήθος.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/victoriabeckham