ΜΑΛΛΙΑ

Το κόλπο για να πετύχεις έναν εντυπωσιακό κότσο

Η αλήθεια είναι ότι ένα εντυπωσιακό bun είναι πάντα μία πολύ καλή λύση για να είναι τα μαλλιά σου περιποιημένα ακόμα κι όταν αποφασίσεις να βγεις έξω την τελευταία στιγμή. Δεν χρειάζεται να είσαι λουσμένη, ούτε να χρησιμοποιήσεις εργαλεία για styling, απλά να μάθεις το σωστό τρόπο για να το πετύχεις μόνη σου.

Είναι πανεύκολο, αρκεί να έχεις μία τρέσα και λίγη καλή θέληση. Διάβασε προσεκτικά τα βήματα και μετά δες το video για να λυθούν όλες σου οι απορίες.

Βήμα #1

Προετοίμασε τα μαλλιά σου με το κατάλληλο προιόν. Άλλα χρειάζονται αφρό, άλλα ένα dry hair oil, άλλα gel ή και συνδυασμό αυτών. Κι αυτό γιατί πρέπει να τα πιάσεις όλα προς τα πίσω σε μία σφιχτή αλογοουρά με ένα λαστιχάκι.

Βήμα #2

Χτένισέ τα καλά, έτσι ώστε να μην πετάνε και να είναι λεία. Όταν θα τα πιάσεις με το λαστιχάκι, στην τελευταία του περιστροφή μην περάσεις όλη την κοτσίδα. Σταμάτα στη μέση για να δημιουργήσεις έναν μικρό κότσο.

Βήμα #3

Σειρά έχουν τα extensions. Γύρισέ το γύρω από τη βάση του κότσου, στερεώνοντας ενδιάμεσα και στο τέλος με τσιμπιδάκια έτσι ώστε να σιγουρέψεις ότι θα μείνει σταθερή. Όταν τελειώσεις, πάρε μία μικρή τούφα από τα extensions και γύρισέ τη γύρω από τη βάση, χρησιμοποιώντας ξανά τσιμπιδάκια για τη στερεώσεις.

Βήμα #4

Τώρα πλέξε τα μαλλιά από τα extensions και στερέωσε τα στην άκρη με ένα μικρό λαστιχάκι. Αν δεν μπορείς να τα πλέξεις απλά περίστρεψέ τα. Περιστρέφεις την πλεξούδα γύρω από τη βάση του bun που έχεις δημιουργήσει για να δώσεις περισσότερο όγκο.

Βήμα #5

Βάλε τις φύτρες στη θέση τους με μία οδοντόβουρτσα, πινέλο μακιγιάζ ή τα δάχτυλά σου. Μην ξεχάσεις όμως μερικούς ψεκασμούς από λακ για να μείνουν κολλημένες με τα υπόλοιπα μαλλιά.

Plus tip: Ειίναι το ιδανικό χτένισμα, αν δεν έχεις πολλά μαλλιά ή απλά έχεις καρέ.