ΜΑΛΛΙΑ

6 χτενίσματα για σγουρά μαλλιά

Imaxtree Imaxtree

Η τάση του individuality (aka διαφορετικότητας) τα τελευταία χρόνια έχει έρθει να μας κάνει να αγκαλιάσουμε ακόμη πιο πολύ τα φυσικά- μοναδικά μας χαρακτηριστικά. Μέσα σε αυτά και τον τύπο των μαλλιών μας.

Κι αν έχεις σγουρά μαλλιά, έχεις ακόμη ένα λόγο να αγαπήσεις τις φυσικές μπούκλες σου και φυσικά να κάνεις ένα break από το καθημερινό τους ίσιωμα, πόσο μάλλον τώρα, το καλοκαίρι.  Γιατί ποιος είπε πως δεν μπορείς να πετύχεις εντυπωσιακά χτενίσματα στα σγουρά μαλλιά σου; Το Pinterest (και εμείς) πάντως, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε το τέλειο #hairinspo για εύκολα χτενίσματα.

Plus: Αν βέβαια, είσαι καλεσμένη σε γάμο και δεν πρόλαβες- προλαβαίνεις να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο και φυσικά, δεν είσαι διατεθειμένη να κάτσεις με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη να πειραματίζεσαι με την κόμη σου, έχουμε αυτά τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις μόνη σου μέσα σε χρόνο dt!

 

Χαμηλό σινιόν πιασμένο με μερικά τσιμπιδάκια στο πλάι

Μισά- Μισά με μία πλεξούδα

Όλα πιασμένα πίσω σε μία γαλλική πλεξούδα

Half-bun για πιο bohemian style

Ψηλό, super καλοκαιρινό bun με ανέμελα τουφάκια

Δύο μικρές πλεξούδες

Extra Tip: Όποιο χτένισμα και αν επιλέξεις να κάνεις, μην ξεχνάς να περιποιείσαι σωστά τα σγουρά μαλλιά σου. Χρησιμοποίησε τις σωστές ενυδατικές σειρές, λαδάκια ή leave in conditioner ιδιαίτερα στις άκρες, ενώ μέσα στις προτεραιότητές σου κάθε εβδομάδα αν θέλεις να κρατήσεις μακριά το φριζάρισμα, θα πρέπει να είναι και η μάσκα μαλλιών. Τέλος, μία επίσκεψη στο κομμωτήριο κάθε 2-3 μήνες αρκεί για να μακραίνουν τα μαλλιά σου και να είναι υγιή και λαμπερά.