ΜΑΛΛΙΑ

3+1 ιδέες για το επόμενο επίσημο χτένισμά σου από την Coco Rocha

Καλοκαίρι είναι και σίγουρα οι προσκλήσεις για έξοδο και τα επίσημα καλέσματα είναι για όλες πιο συχνά. Εδώ λοιπόν θα βρεις πως μπορείς να μεταμορφώσεις το hairlook σου εύκολα με έμπνευση τα τελευταία χτενίσματα τις Coco Rocha.

Η Coco Rocha είναι ένα από τα μοντέλα που κάθε φορά που εντοπίζω σε επίσημη εμφάνιση, μου κεντρίζει το ενδιαφέρον. Χωρίς να είναι ποτέ υπερβολική πετυχαίνει να είναι εντυπωσιακή, επιλέγοντας το ιδανικό χτένισμα για το outfit της. Συνήθως προτιμάει τα μαλλιά της να είναι πιασμένα και αγαπά τα top knots. Ξέρεις, εκείνα τα μικροσκοπικά κοτσάκια που έχουν κυριαρχήσει στο street stlye κι πλέον έχουν γίνει ένα από τα πιο hot hair trends της σεζόν.

Για να μην μακρηγορώ, πλέκοντας το εγκώμιο του hairstyle του 27χρονου μοντέλου, θα σας δείξω 4 πρόσφατα χτενίσματα που αναμφίβολα μπορείς να τα κάνεις σχεδόν όλα μόνη σου και να εντυπωσιάσεις στη βραδινή σου έξοδο ή στο επίσημο κάλεσμα. 

Sleek hairstyle

Οι sleek υφές κυριάρχησαν στις πασαρέλες και αυτό το καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους. Τα μαλλιά σου θέλουν καλό χτένισμα και ένα ειδικό προϊόν για να πετύχεις αυτό το εφέ.

Top knot

Μπορεί να σου φαίνεται πιο απλό και καθημερινό αλλά με το κατάλληλο makeup είναι ικανό να γίνει εντυπωσιακό.

Boxer braids

Έχω γίνει κουραστική με τα braids γενικότερα και με τα boxer braids ειδικότερα. Ακόμα κι αν τα μαλλιά σου είναι καρέ, τα boxer braids μπορούν να σου λύσουν τα χέρια όταν είσαι μπροστά στον καθρέφτη και τα μαλλιά σου δεν στρώνουν με τίποτα.

Low ponytail

Το πιο εύκολο και κομψό χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε περίσταση και σχεδόν σε όλα τα στυλ. Με χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι και λίγη χρυσόσκονη κατά μήκος της μπορεί να απογείωσε ακόμα και την πιο απλή σου εμφάνιση.