ΜΑΛΛΙΑ

Lady Gaga vs Ashley Graham: Ποια έκανε τον καλύτερο κότσο

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Η μεγάλη βραδιά των Oscars  είναι σε εξέλιξη, οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί έχουν ολοκληρωθεί και αφού ρίξαμε μία πρώτη ματιά στο μακιγιάζ και τα μαλλιά των διάσημων κυριών, ξεκινάμε να εστιάζουμε στις beauty λεπτομέρειες που σίγουρα έκαναν τη διαφορά στις εμφανίσεις τους. 

Μετά την υπέρλαμπρη εμφάνιση της Charlize Theron και το ντεμπούτο της με σκούρα καστανά μαλλιά, τα σινιόν των Lady Gaga και Ashley Graham έρχονται να μπουν κάτω από το beauty μικροσκόπιό μας. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Lady Gaga

Μπορεί στο μακιγιάζ της να μας εξέπληξε δοκιμάζοντας ένα πολύ ανάλαφρο και φρέσκο look- αρκετά απρόσμενο για τα δεδομένα της- όμως σίγουρα ο περίτεχνος κότσος (ok και τα ακριβά κοσμήματα) ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση.

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

Με τη βοήθεια του hairstylist Frederic Aspiras, η Lady πέτυχε ένα πολύ ιδιαίτερο γαλλικό σινιόν, το οποίο ήταν χωρισμένο κατά κάποιο τρόπο σε επίπεδα, κάθένα από τα οποία είχε ένα δικό του twist, ενώ αρκετός όγκος δόθηκε στην κορυφή του κεφαλιού. Μάλιστα, βλέποντας τον κότσο της Lady από την πίσω πλευρά, καταλαβαίνουμε πως ο hairstylist έπιασε πρώτα τα μαλλιά της τραγουδίστριας σε δύο ponytails- ένα πιο ψηλά και ένα πιο χαμηλά, πίσω- τα οποία αφού έστριψε γύρω από τη βάση τους (όπως σε ένα κότσο μπανάνα), ένωσε για μεγαλύτερο όγκο.

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Richard Shotwell/Invision/AP

Ashley Graham

Ποιος θα το περίμενε πως πίσω από το εντυπωσιακό sleek σινιόν της Ashley θα κρύβονταν όχι ένα, αλλά μία δεκαριά (και βάλε μη σου πω) μικρά βελούδινα φιογκάκια, στολισμένα σε όλο το μήκος και πλάτος του κότσου της.

«Γιατί να βάλεις ένα φιογκάκι, όταν μπορείς να βάλεις 10; Λατρεύω αυτό το look της @ashleygraham από τα σημερινά Oscars. Πριν πιάσουμε όλα τα μαλλιά πίσω, για να δημιουργήσουμε αυτό το sleek αποτέλεσμα, χρησιμοποιήσαμε τηνη πρέσα Ghd Platinum Plus. Αυτό ήταν πραγματικά το κλειδί της επιτυχίας» σχολίασε κάτω από το post η celebrity hairstylist που επιμελήθηκε το look της, Justine Marjan. 

Και το ερώτημα είναι κότσος  Lady Gaga ή  Ashley Graham; Ποιον θα έκανες εσύ;

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP