ΜΑΛΛΙΑ

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει το καλύτερο καλοκαιρινό wavy hairlook

Αν είσαι φανατική του Instagram τότε αυτό το Σαββατοκύριακο θα έχει πάρει το μάτι σου την Αθηνά Οικονομάκου να κάνει βόλτες στη Μύκονο και να φωτογραφίζεται με  μαγιό για χάρη της προσωπικής της συλλογής κοσμημάτων. Εκτός από το αψεγάδιαστο κορμί της, αυτό που επίσης θα πρόσεξες είναι τα υπέροχα wavy μαλλιά της.

 

Η sexy ηθοποιός έχει καταφέρει να πετύχει ένα τέλειο sombre στα μαλλιά της, το οποίο φαίνεται ακόμα καλύτερο με τα υπέροχα waves που τελευταία έχει υιοθετήσει. Τα μαλλιά της Αθηνάς είναι αυτό ακριβώς που ψάχνεις από το summer hairlook σου. Έχουν, φυσική κίνηση κι αυτό το salty εφέ που δίνει στο beauty look του καλοκαιριού ένα super stylish αποτέλεσμα.

 

Κι αν νομίζεις ότι είναι πολύ δύσκολο να πετύχεις κι εσύ αυτό το beachy χτένισμα που είναι σαν να βγήκες μόλις από τη θάλασσα και τα μαλλιά σου στέγνωσαν με το αλάτι πάνω τους, τότε θέλω να σου πω ότι υπάρχουν πολύ τρόποι να τα καταφέρεις.

 

Ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου, μπορείς να ακολουθήσεις το σωστό τρόπο και να έχεις αυτή την υπέροχη salty αίσθηση στα μαλλιά σου. Να σου θυμίσω ότι πρόσφατα ο makeup artist και hairstylist Ρένος Πολίτης μοιράστηκε μαζί μας τα κατάλληλα hair tips για να κάνεις μόνη σου το απόλυτο καλοκαιρινό χτένισμα.