ΜΑΛΛΙΑ

Αυτή είναι η τεχνική που κάνει στα μαλλιά της η Αθηνά Οικονομάκου

Αν έχεις βαμμένα μαλλιά, σίγουρα τα επόμενα ραντεβού σου στο κομμωτήριο- πόσο μάλλον ενόψει καλοκαιριού- είναι κλεισμένα από καιρό. Είναι η ανανέωση της ρίζας, η τεχνική αλλά και οι μικρές αλλαγές που μπορούν να τονώσουν το συνολικό σου summer look. Κι αν έχεις  σκούρα καστανή βάση και θέλεις να κάνεις μια διακριτική sunkissed αλλαγή στα μαλλιά σου, τότε το hairlook της Αθηνάς Οικονομάκου μπορεί να σου δώσει το κατάλληλο #hairinspo.

Η όμορφη ηθοποιός και σχεδιάστρια κοσμημάτων επισκέφτηκε μέσα στο Σαββατοκύριακο το κομμωτήριο του Νικόλα Βιλλιώτη, προκειμένου να ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της και εμείς επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας δώσει όλες τις λεπτομέρειες για την τεχνική που ακολουθεί στα μαλλιά της Αθηνάς. Σε ποιες ταιριάζει; Ποιο είναι το tip για να δείχνει το πρόσωπο ακόμη πιο φωτεινό;

 

«Στην ουσία, αυτό που κάναμε στα μαλλιά της Αθηνάς ήταν να φρεσκάρουμε το χρώμα τους. Συγκεκριμένα, ανεβάσαμε το ξανθό χρώμα από τις άκρες προς τις ρίζες, ακολουθώντας την τεχνική του painting. Η συγκεκριμένη τεχνική ταιριάζει σε όσες γυναίκες έχουν μια ομοιόμορφη φυσική βάση στα μαλλιά τους και δεν έχουν κάνει κάποια άλλη εργασία συνολικά» μας είπε χαρακτηριστικά.

 

Όσο για το μυστικό για να δείχνει πιο φωτεινό το πρόσωπό της, «τονίσαμε τα babylights στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών της. Στις τούφες στην ουσία που πλαισιώνουν το πρόσωπο της  Αθηνάς, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο περισσότερο φως και λάμψη».

Πολύ μας άρεσε, το ανανεωμένο hairlook της Αθηνάς. Εσένα πώς σου φαίνεται; 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/athinao1konomakou