ΜΑΛΛΙΑ

Οι διάσημες που δεν έχουν κόψει ποτέ πολύ κοντά τα μαλλιά τους

AP Photo/Thibault Camus

Υπάρχουν οι celebrities που αλλάζουν hairlook κάθε λίγους μήνες- μη πω εβδομάδες- και αυτές που απλά οι λέξεις κούρεμα, μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά, καρέ, pixie look δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους. Στην πρώτη περίπτωση μιλάμε ξεκάθαρα για τις Cara Delevingne, Charlize Theron, Katy Perry, Kylie Jenner,  Zendaya, Emilia Clarke, Lady Gaga, Rihanna, Emma Stone, που δεν έχουν διστάσει να κάνουν μεγάλες αλλαγές στην κόμη τους, τόσο στο μήκος (τις έχουμε δει από κοντό αγορίστικο κούρεμα μέχρι πολύ μακρύ μήκος)  όσο και στο χρώμα. Στη δεύτερη αναφερόμαστε σε όλες αυτές τις γυναίκες που ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους είναι ξεκάθαρα το ψαλίδι του κομμωτή τους. Γιατί έχουν βρει το look που τους πηγαίνει, αισθάνονται μεγάλη αυτοπεποίθηση με αυτό και δεν θα το άλλαζαν με τίποτα στον κόσμο- ούτε για κάποια επαγγελματική υποχρέωση. Ποτέ δεν τις έχουμε δει με κοντό καρέ, πόσο μάλλον μέ ένα pixie look ενώ δεν έχουν κάνει- όσο τις θυμόμαστε- καμία συγκλονιστική αλλαγή στην απόχρωση των μαλλιών τους. Λατρεύουν τα μαλλιά τους, έτσι όπως είναι, μακριά. Μόνο μακριά.

Διάβασε ακόμη: 5 tips ομορφιάς που θα σε βοηθήσουν να γλιτώσεις χρόνο και χρήματα
 

Blake Lively

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Είναι ξεκάθαρα μέσα στο top 3 των #hairgoals μας. Και δεν είναι μόνο το μήκος αλλά και το λαμπερό χρώμα του hairlook της που λατρεύουμε. Ένα από τα πιο «περίεργα» μυστικά της για να τα φροντίζει; Η μαγιονέζα. Ναι καλά διάβασες, η μαγιονέζα. Σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, η ηθοποιός συνηθίζει λίγο πριν μπει στο μπάνιο να λουστεί, να απλώνει μία μικρή ποσότητα μαγιονέζας στα μαλλιά της, δίνοντας έμφαση κυρίως στις άκρες τους, που ταλαιπωρούνται πιο πολύ. Στην ουσία, χρησιμοποιούσε τη μαγιονέζα ως μάσκα μαλλιών, την οποία αφού άφηνε για μερικά λεπτά, ξέβγαζε με το σαμπουάν. Κι αυτό γιατί, όπως υποστηρίζει η ίδια, η μαγιονέζα συμβάλλει στην ενυδάτωσή των μαλλιών, προστατεύοντάς τα από την αφυδάτωση και αφήνοντάς τα πιο δυνατά. Εμάς λόγος, δεν μας πέφτει΄.

Gisele Bundchen

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Photo by Charles Sykes/Invision/AP

Δεν είναι μόνο το γεγονός οτι έχει το τέλειο πρόσωπο και γενικότερα φυσική ομορφιά, η Gisele έχει ΤΑ τέλεια μακριά μαλλιά. Το μυστικό της; «Αφού απλώσει το conditionber στα μαλλιά της, περνάει τα δάχτυλά της ανάμεσά τους για να τα ξεμπερδέψει και στο τέλος, τα αφήνει να στεγνώσουν φυσικά».

Gigi Hadid

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Το απόλυτο California #girlcrush. Τα πάντα υπέροχα χαλαρά beach waves, η χρυσή απόχρωση και το μήκος τους αρκούν για να απογειώσουν κάθε της εμφάνιση.

Sara Sampaio

Photo by Scott Roth/Invision/AP

Photo by Scott Roth/Invision/AP

Το κορίτσι που αγαπώ περισσότερο απ’ όλα τα αγγελάκια της Victoria’s Secret. Είναι φυσική μελαχρινή, έχει τέλεια υφή στα μαλλιά της και λατρεύω όταν τη βλέπω με retro waves ή one-side χτενίσματα.

Amber Heard

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Photo by Willy Sanjuan/Invision/AP

Ένας πολύ καλός λόγος να κάνεις layers στα μαλλιά σου είναι τα hairlooks που κατά καιρούς έχουμε δει να υιοθετεί η Amber Heard. Ποτέ δεν την έχουμε δει με καρέ. Ποτέ με pixie. Και καλά κάνει.

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Thibault Camus