ΜΑΛΛΙΑ

5 χτενίσματα για τις τεμπέλες νύφες

Η προετοιμασία της νύφης είναι πάντα ένα από τα δύσκολα κομμάτια που έχει να αντιμετωπίσει, τόσο η ίδια, όσο και οι υπόλοιποι που είναι γύρω της εκείνη την ώρα. Λίγο το άγχος, λίγο ο εκνευρισμός, όλα φαντάζουν λίγο πιο δύσκολα όταν έχουν να κάνουν με τη νύφη. Και φυσικά το χτένισμα ανήκει μέσα στα δύσκολα πράγματα που πρέπει να γίνουν.

Συνήθως, ένα νυφικό χτένισμα απαιτεί χρόνο κι έτσι η προετοιμασία αρχίζει από πολύ νωρίς. Αν, ωστόσο, εσύ ξέρεις ότι δεν πρόκειται να αντέξεις όλη αυτή την ώρα κάποιον να πασπατεύει τα μαλλιά σου, αλλά θες να έχεις τέλεια μαλλιά, τότε πρέπει να δεις τα hairstyles παρακάτω. Είναι κομψά, ταιριάζουν με ένα wedding look και κυρίως είναι εύκολα και δεν παίρνουν πολύ χρόνο.

Τα αξεσουάρ μπορούν να φανούν πολύ χρήσιμα στο νυφικό hairlook. Είτε θες να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω, είτε να κάνεις ένα κομψό updo ή ένα διακριτικό πιάσιμο, ένα αξεσουάρ μπορεί να δώσει την πινελιά που χρειάζεται το χτένισμά σου.

To messy braided updo -προαιρετικά στολισμένο με μικρά ανθάκια- θα σε μεταμορφώσει στην πιο ρομαντική νύφη χωρίς να ξοδέψεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη.

Ένα twisted half-up hairstyle είναι ιδανικό για σένα που θες να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω. Διακριτικό και κομψό θα συνοδεύσει άψογα το νυφικό σου στιλ.

Ένα ανάλαφρο πιάσιμο με ένα ιδιαίτερο hair clip δεν απαιτεί χρόνο αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αναδείξει τα υπέροχα χτενισμένα μαλλιά σου χωρίς να στερήσει την φυσική τους κίνηση.

Ένα ανέμελο french twist είναι ιδανικό για το wedding look σου. Εντυπωσιακό και κομψό στις δόσεις που πρέπει για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου.