ΜΑΛΛΙΑ

Το casual chic beauty look της Meghan Markle στο US Open final θα σου δώσει έμπνευση για τις καθημερινές σου εμφανίσεις

AP Photo/Adam Hunger

Άφησε τον μικρό Archie και τον μπαμπά του, πρίγκιπα Harry, «σπίτι», πήρε το πρώτο αεροπλάνο - που λέει ο λόγος- για Αμερική, προκειμένου να δώσει το παρών στον τελικό του US Open, υποστηρίζοντας έμπρακτα την κολλητή της, Serena Williams στον τελικό με τη Bianca Andrescu. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα- που δεν ήταν αίσιο για τη Serena- η Meghan Markle για ακόμη μία φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ με την αψεγάδιαστη casual chic εμφάνισή της, η οποία δεν άλλαξε καθόλου ούτε τη μετά- Archie εποχή.

Διάβασε ακόμη: Σου βρήκαμε την τέλεια (και πιο οικονομική) εναλλακτική για το φόρεμα 1.000 ευρώ της Meghan Markle

Η Δούκισσα του Sussex επέλεξε ένα τζιν shirtdress που έφτανε μέχρι τα γόνατά της και έδενε με μία ζώνη στη μέση της, ενώ έμεινε πιστή στο signature minimal μακιγιάζ της, αφήνοντας την αψεγάδιαστη επιδερμίδα της και φυσικά τις φακίδες της σε πρώτο πλάνο. Κανένα jet lag. Καμία κούραση στα μάτια της.

Photo by Greg Allen/Invision/AP

Photo by Greg Allen/Invision/AP

Αυτά βέβαια, που έκλεψαν ξεκάθαρα την παράσταση- και την προσοχή μας-  ήταν τα μαλλιά της και πιο συγκεκριμένα τα υπέροχα glossy waves της. Αποφεύγοντας αυτή τη φορά το κλασικό χαμηλό σινιόν της, η Meghan άφησε τα μαλλιά της  λυτά στους ώμους, επιλέγοντας μία βαθιά χωρίστρα στη μέση και ένα ελαφρύ σπάσιμο σε όλο το μήκος τους, που της πήγαινε τόσο πολύ.

AP Photo/Charles Krupa

AP Photo/Charles Krupa

Photo by Greg Allen/Invision/AP

Photo by Greg Allen/Invision/AP

Τα μαλλιά της έδειχαν τόσο υγιή και λαμπερά που μπήκαν αμέσως μέσα στη λίστα με τα hairgoals μας. Στη δική μου μπήκαν σίγουρα.

AP Photo/Sarah Stier

AP Photo/Sarah Stier

 

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Adam Hunger