ΜΑΛΛΙΑ

Βαρέθηκες τη χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι; Η Margot Robbie σου δίνει την τέλεια εναλλακτική

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Μετά τα εντυπωσιακά beauty looks στο κόκκινο χαλί των Critics' Choice Awards  και SAG Awards, η Margot Robbie αποφάσισε για ακόμη μία φορά να κερδίσει την προσοχή μας με τις επιλογές στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας  «I, Tonya» που πραγματοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα στο  Λονδίνο.

Κι αν έχεις βαρεθεί να κάνεις τη χωρίστρα σου στη μέση ή στο πλάι, η Margot σου δείχνει την τέλεια εναλλακτική για να κάνεις τη διαφορά στο hairlook σου.

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett) on

 

Με τη βοήθεια του hairstylist, Bryce Scarlett, η υποψήφια για Oscar ηθοποιός πέτυχε αρχικά ένα sleek χτένισμα ενώ στη συνέχεια έφερε όλα τα μαλλιά της από τη μία πλευρά, δημιουργώντας στην ουσία ένα one-side hairstyle, που σε συνδυασμό με το ασπρόμαυρο sequin φόρεμά της έδινε έναν ακόμη πιο glam αέρα στο look της.

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett) on

A post shared by Bryce Scarlett (@brycescarlett) on

 

Όσο για το μακιγιάζ της, τις εντυπώσεις έκλεψε το λευκό eyeliner στα μάτια της αλλά και η φυσικά λαμπερή επιδερμίδα της, δια χειρός της Pati Dubroff . Μάλιστα, όπως αποκάλυψε  η celebrity makeup artist έκανε ένα πολύ απαλό contouring και φώτισε άλλα σημεία με μία απαλή ροζ ροδακινί απόχρωση από την ολοκαίνουργια παλέτα μακιγιάζ της Rodial, The Icons Collection Palette.

A post shared by pati dubroff (@patidubroff) on

A post shared by pati dubroff (@patidubroff) on

 

Πραγματικά εμείς λατρέψαμε αυτό το look της Margot! Εσύ;

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Jordan Strauss/Invision/AP