ΚΟΥΡΕΜΑ

Ποιο θα είναι το επόμενό σου κούρεμα;

Ένα κούρεμα μπορεί να αλλάξει όλο σου το στυλ, να αναδείξει ή να καλύψει χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Ανάλογα πάντα με τις τάσεις της εποχής, τον τύπο των μαλλιών σου, το προσωπικό σου στυλ και φυσικά τη διάθεσή σου πρέπει να διαλέγεις το κούρεμά σου κάθε φορά.

Πάντα να ρωτάς τη γνώμη του κομμωτή σου, να τολμάς αλλά να ακολουθείς τους δικούς σου κανόνες και προτιμήσεις για το haircut. Σίγουρα αν δεν νιώθεις εσύ καλά με τα μαλλιά σου δεν είναι το ιδανικό. Πριν αποφασίσεις λάβει υπόψη σου ότι όλα τα μαλλιά δεν είναι για όλα τα κουρέματα.

Ανάλογα αν τα μαλλιά σου είναι ίσια, σπαστά ή σγουρά, αν έχεις λεπτή ή χοντρή τρίχα, αν είναι πολλά ή λίγα, θα καταλήξεις και στο σωστό κούρεμα για σένα. Για παράδειγμα να θες να κάνεις ένα fringed bob αλλά Κλεοπάτρα κι έχεις σγουρά μαλλιά τότε προφανώς δεν θα το πετύχεις ποτέ!

Αυτά που θα δεις εδώ είναι μερικά από τα πιο hot haircut trends του καλοκαιριού και μπορείς να ρίξεις μία ματιά για να καταλήξεις ποιο κούρεμα θα ζητήσεις στην επόμενή σου επίσκεψη στο κομμωτήριο.

Γεωμετρικό καρέ (Geometric bob)

Ιδανικό για εσένα που έχεις ίδια μαλλιά.

Άφρο style

Είναι ξεκάθαρο ποιες μπορούν να κάνουν αυτό το κούρεμα. Οι φυσικές σγουρομάλλες έχουν το προνόμιο.

Cool bob

Με έμπνευση από το καρέ της Alexa Chung. Τέλειο για σένα που έχεις σπαστά μαλλιά.

The rock band bob

Αν έχεις ίσια μαλλιά και λεπτή τρίχα τότε μπορείς άφοβα να κάνεις αυτό το κοντό καρέ.

The bowl-shag bob

Δροσερό και νεανικό κούρεμα για εσένα που δεν έχεις πολλά μαλλιά και θες να τους δώσεις όγκο.

Messy bangs

Ένα εύκολο κούρεμα που μπορείς να κάνεις είτε έχεις ίσια, είτε σπαστά μαλλιά.