ΜΑΛΛΙΑ

Ένα “θαυματουργό” βούτυρο για τέλεια μαλλιά

Το Ένα μυστικό της φύσης ήταν καλά κρυμμένο επί σειρά ετών βαθιά στην καρδιά των τροπικών περιοχών της Αφρικής. Πρόκειται για το δέντρο Shea Karite που από τους καρπούς του παράγεται το «θαυματουργό» βούτυρο Shea butter. Ένα μοναδικό προϊόν πλούσιο σε φυσική κερατίνη, βιταμίνες Α, Ε, και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Όλα όσα χρειάζονται δηλαδή για  να ενυδατωθούν και να προστατευθούν από τις φθορές τα μαλλιά μας.

Ο Mike Sabag, εμπνευστής και δημιουργός του Morrocan Oil, ήταν ο άνθρωπος που ανακάλυψε και «έκλεισε» όλες αυτές τις ευεργετικές ιδιότητες σε ένα μπουκάλι. Μετά το argan oil που ήταν το βασικό συστατικό του «πρώτου του παιδιού», δημιούργησε το Saryna Key βασισμένο στον αφρικανικό καρπό shea από τον οποίο παράγεται το «ευεργετικό» βούτυρο. Η γνωριμία του με τη Saryna Commodore, πεπειραμένη ανθρωπολόγο και κόρη φαρμακοποιού, ήταν το έναυσμα για έρευνα και δημιουργία. Μαζί ανακάλυψαν τα οφέλη του shea butter και δημιούργησαν την καλλυντική και φαρμακευτική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά. Το όνομα της σειράς Saryna Key παραπέμπει στο «κλειδί της Saryna για υγεία και ομορφιά». Δύο από τις συλλογές της σειράς Shea Butter, βρίσκονται ήδη στα ράφια των κομμωτηρίων από την Ελληνική εταιρεία Hair Pro που κατέχει ηγετική θέση στο χώρο των προϊόντων κομμωτικής. Οι συγκεκριμένες σειρές οι οποίες δημιουργήθηκαν εξατομικευμένα για να θρέφουν τα φθαρμένα και τα λεπτά μαλλιά περιλαμβάνουν φυσικές προσθήκες όπως: σιτάρι, μήλο, βαμβάκι και πρωτεΐνες μεταξιού, καθώς και αμινοξέα.

 

Οι δύο συλογές που μπορείς κι εσύ να γνωρίσεις είναι η Damage Repair και η Volume Lift.

Damaeg Repair

Η σειρά Damage Repair διαθέτει 6 προϊόντα και στοχεύει στην επαναφορά της ζωντάνιας των χημικώς επεξεργασμένων, καμένων και ξηρών μαλλιών.

Volume Lift

Η σειρά Volume Lift περιέχει την πιο ελαφριά συγκέντρωση Shea Butter, καθώς και πρωτεΐνες για ενισχυμένα και πυκνότερα μαλλιά. Με τα συγκεκριμένα προϊόντα τα μαλλιά αποκτούν ένταση και όγκο.