ΜΑΛΛΙΑ

3 hairstyles για να αντιμετωπίσεις τη ζέστη

Είναι δύσκολο να ξυπνάς το πρωί και να πρέπει να ''στρώσεις'' τα μαλλιά σου μπροστά στον καθρέφτη με αυτή τη ζέστη.

Είμαι ο κατάλληλος άνθρωπος για να σου δώσει τέτοιου είδους συμβουλές. Δεν μιλάω καθόλου ειρωνικά, αφού δυσκολεύομαι πολύ να ανοίξω τα μάτια μου το πρωί και είμαι η πιο τεμπέλα γυναίκα όσον αφορά στο styling. Λατρεύω όλα εκείνα τα προϊόντα που κάνουν θαύματα στα μαλλιά και προτιμώ να τα αφήνω ελεύθερα. Το πολύ πολύ να πιάσω και μία αλογοουρά!

Τι γίνεται όμως με τη ζέστη; Δεν μπορώ να αφήνω κάτω τα μαλλιά μου ούτε λεπτό. Θα μου πεις: ”κάνε μία αλογοουρά!” Τις βαρέθηκα όμως κι αυτές. Γι’ αυτό έψαξα να βρω τρόπους για το πως να κάνεις τα μαλλιά σου να δείχνουν όμορφα και καλοχτενισμένα, χωρίς όμως να κολλάνε στο λαιμό σου. Κατέληξα ότι αυτά που θα δείτε παρακάτω είναι τα καλύτερα και τα πιο εύκολα.

Braid Crown Hairstyle

Αν τα μαλλιά σου είναι μακριά τότε μπορείς απλά να κάνεις μία πλεξούδα να τη γυρίσεις γύρω από το κεφάλι σου σαν κορδέλα και απλά να τη στερεώσεις με τσιμπιδάκια. Θα δεις! Θα πάρεις πολλά κοπλιμέντα.

Top Bun Hairstyle

Ποια δεν μπορεί να πιάσεις τα μαλλιά της έναν απλό κότσο ψηλά στο κεφάλι; Για μένα είναι ακόμα πιο εύκολο και από το ponytail. Τύλιξε κι ένα μικρό φουλάρι γύρω από τον κότσο και είσαι έτοιμη!

Messy Ponytail

Μερικοί ψεκασμοί από ένα salty spray ή λίγο προιόν από αυτά που δίνου όγκο στα μαλλιά μπορούν να σε βοηθήσουν να πετύχεις αυτή την super αλογοουρά.