ΜΑΛΛΙΑ

Tips για να προστατεύσεις τα μαλλιά σου από τον ήλιο

Το αλάτι της θάλασσας, το χλώριο, η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο αφυδατώνουν, ταλαιπωρούν και αποδυναμώνουν τα μαλλιά μας. Γι αυτό το λόγο, η ανάγκη για να τα προστατέψουμε και να τα φροντίσουμε είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική.

Και ενώ ο Αύγουστος μπορεί να οδεύει προς το τέλος του, τα Σαββατοκύριακα και ο καλός καιρός έρχονται να μας θυμίσουν πως έχουμε πολλές βουτιές ακόμη να κάνουμε, επομένως υπάρχει ανάγκη για ακόμη μεγαλύτερη προστασία.  Πώς; Με τα παρακάτω πολύ απλά μα χρήσιμα tips.

1. Φρόντιζε να τα ενυδατώνεις καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που χρειάζονται extra φροντίδα.

 

Phyto Phytojoba Ενυδατικό Σαμπουάν Λάμψης για Ξηρά Μαλλιά

2. Φόρα καπέλο και πέτυχε την πιο stylish προστασία

 

3. Φρόντισε τα μαλλιά σου, απλώνοντάς τους ένα αντηλιακό προστασίας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

 

System Professional Solar Sun Oil

 

Apivita, Αντηλιακό Λάδι Μαλλιών για Προστασία & Ενυδάτωση με Ηλίανθο & Λάδι αβυσσινίας

 

Aveda, Sun Care Protective Hair Veil

4. Πριν βουτήξεις, καλό είναι να βρέξεις τα μαλλιά σου με νερό βρύσης καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν απορροφούν τόσο αλάτι και χλώριο, όσο θα έκαναν αν ήταν στεγνά.

 

5. Άπλωνε στα μαλλιά σου ένα λαδάκι που θα τα προστατέψει από τη φθορά και την ταλαιπωρία. Plus θα σε προστατέψει από το φριζάρισμα.

 

Kérastase Elixir Ultime για κανονικά μαλλιά

6. Πιάνε τα μαλλιά σου σε ένα χαλαρό κότσο στην παραλία ώστε να μην ταλαιπωρούνται από τον αέρα και την άμμο σε συνδυασμό με τον ήλιο και το αλάτι.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/romeestrijd