ΜΑΛΛΙΑ

H Λαβίνια Σταθάκη πιστεύει ότι η ομορφιά μιας γυναίκας ξεκινάει από τα μαλλιά

Κάθε φορά που στο μυαλό σου γυρνάει η λέξη ομορφιά, τα μαλλιά είναι τα πρώτα που σου έρχονται στο μυαλό. Λαμπερά, υγιή, με φυσική κίνηση. Τέτοια μαλλιά αρκούν για να σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, να σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση και να είσαι έτοιμη να ξεκινήσει με χαμόγελο η μέρα σου.

Μάλλον δεν είμαι η μόνη που έχω την άποψη πως τα μαλλιά επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία σου. Η fashion blogger Λαβίνια Σταθάκη που κρύβεται πίσω από το πετυχημένο blog Drums of Fashion πιστεύει ακριβώς το ίδιο, αφού θεωρεί ότι η ομορφιά μιας γυναίκας ξεκινάει από τα μαλλιά. Κι αν το καλοσκεφτείς δεν έχει καθόλου άδικο. Φαντάσου τον εαυτό σου να πηγαίνει το πρωί στη δουλειά με φρεσκολουσμένα μαλλιά. Πόσο άνετα νιώθεις ακόμα κι αν φοράς ένα τζιν κι ένα t-shirt, αν έχεις την αίσθηση ότι τα μαλλιά σου είναι όμορφα; Κι έτσι μπορείς να απολαύσεις ακόμα και την πιο απλή καθημερινή στιγμή. 

Η Λαβίνια, μία από τις πιο διάσημες fashion bloggers, ξέρει τη σημασία τους. Φωτογραφίσεις, events και ένα σωρό ακόμα υποχρεώσεις, ταλαιπωρούν τα μαλλιά της περισσότερο απ’ ό,τι μπορείς να φανταστείς. Γι’ αυτό η φροντίδα των μαλλιών της είναι προτεραιότητα.

Στιλ σημαίνει προσωπικότητα, τόλμη και αυτοπεποίθηση. Κάθε γυναίκα έχει τη δική της ξεχωριστή προσωπικότητα που μπορεί να αναδείξει ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας που της ταιριάζουν

Όπως εσύ καλείσαι να υιοθετήσεις τις τάσεις της μόδας σύμφωνα με την προσωπικότητά σου -κι αυτό είναι που σε κάνει ξεχωριστή- το ίδιο πρέπει να κάνεις και με τα μαλλιά σου. Ανάλογα με τον τύπο τους έχουν διαφορετικές ανάγκες, οι οποίες είναι πολύ πιθανό να αλλάζουν ανά περιόδους και φυσικά πρέπει να καλύψεις με τα κατάλληλα προϊόντα. Μακριά ή κοντά, ίσια ή σγουρά, ξηρά, κανονικά ή λιπαρά, εσύ πρέπει να προσαρμόσεις την καθημερινή τους φροντίδα αναλόγως και να τα διατηρείς λαμπερά και γεμάτα υγεία.

Έχω ξεχωρίσει και τα νέα Wash & Go, καθώς το κάθε προϊόν μπορεί να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών μου

 

Και σε αυτό η Λαβίνια έχει βρει τη λύση καθώς έχει ξεχωρίσει τα νέα Wash & Go, αφού εκεί μπορεί κανείς να βρει το σωστό προϊόν για τα μαλλιά του. Εκείνη έχει καταλήξει και γι’ αυτό κάθε φορά που την βλέπεις, όπου κι αν βρίσκεται τα μαλλιά της ξεχωρίζουν, είναι γεμάτα λάμψη, υγεία και φυσική κίνηση, ό,τι χρειάζεται για να αναδείξει το προσωπικό της στιλ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η όμορφη fashion blogger και μία από τις ambassadors της ενέργειας ”My Life My Shampoo” του Wash & Go, Λαβίνια μεταμορφώνεται σε μία κομψή Παριζιάνα, αλλά και σε ένα rock girl με την ίδια ευκολία. Φυσικά δεν διστάζει να προσθέσει στο στιλ της retro στοιχεία ή να προσαρμόσει την boho αισθητική στην δική της ξεχωριστή προσωπικότητα. Κοινό χαρακτηριστικό σε κάθε στιλ είναι τα μακριά μαλλιά της που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συμπληρώνουν κάθε outfit, το αναδεικνύουν, το συμπληρώνουν και το αποθεώνουν. Και αυτό το οφείλουν στη μοναδική, καθημερινή φροντίδα τους από τα Wash & Go.

Στα πλαίσια αυτής της φιλοσοφίας η νέα ενέργεια του Wash & Go, Μy Life My Shampoo, επικεντρώνεται στις πολύτιμες καθημερινές στιγμές και σε καλεί να μοιραστείς τις δικές σου όμορφες στιγμές στο www.mylifemyshampoo.gr. Mε αφορμή την ενέργεια ”My Life My Shampoo” το Wash & Go καλύπτει μέρος των λειτουργικών εξόδων του ξενώνα φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων προσφύγων ”Ελαία” στην Παιανία.

Με χαρά συμμετέχω κι εγώ στην προσπάθεια του Wash & Go που στηρίζει την δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανήλικων προσφύγων Ελαία. Μέσα από τις απλές αυτές στιγμές μπορούμε όλοι να δώσουμε περισσότερη αξία στην καθημερινότητα μας αλλά και να γίνουμε κι εμείς μια όμορφη αλυσίδα βοήθειας για αυτά τα παιδιά

 

Μπες στο www.mylifemyshampoo.gr και βρες τις θεματικές ενότητες – Keeping Fit, Work Moments, Family Time, Relax, Moments with friends-  που είναι γεμάτες με προσωπικές στιγμές της Λαβίνιας Σταθάκη καθώς και των άλλων ambassadors της καμπάνιας ”My Life My Shampoo”, όπως της Demy που είναι το κεντρικό πρόσωπο, αλλά και των Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρη Αλεξάνδρου. Εκεί μπορείς να ανεβάσεις και τη δική σου φωτογραφία, να μοιραστείς μία όμορφη, καθημερινή σου στιγμή και θα έχεις την ευκαιρία να λάβεις μέρος σε διαγωνισμούς με πολλά δώρα.

 

Βρες το ιδανικό σαμπουάν για τα μαλλιά σου αλλά και για όλη την οικογένεια. Κάθε ανάγκη βρίσκει τη σωστή φροντίδα μέσα από τις σειρές του Wash & Go κι εσύ δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις τη δικιά σου.

Facebook, Instagram