ΚΟΥΡΕΜΑ

Η Jennifer Lopez σου δείχνει πώς να ανανεώσεις εύκολα το κούρεμά σου

Τα μαλλιά της Jennifer Lopez είναι βασικό στοιχείο της εμφάνισή της και της γοητείας της. Η sexy τραγουδίστρια φροντίζει συχνά το hairstyle της να είναι το επίκεντρο της εμφάνισής της χαρίζοντάς τους ανάλαφρα waves ή κάνοντας ponytails και updos.

Κι ενώ πρόσφατα την είδες με ένα κομψό, μακρύ καρέ που, που προφανώς και της πήγαινε πολύ, τώρα θα τη δεις να κόβει τα μαλλιά της φράντζα, θυμίζοντας τη τάση του 2000. Κάποιες θυμόμαστε τις πλαϊνές φράντζες που όλα τα κορίτσι ήθελα αυτή τη χρονιά, οι οποίες καθώς φαίνεται έχουν επανέλθει και είναι ένας εύκολος και καθόλου επίφοβος τρόπος να ανανεώσεις το κούρεμά σου.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

My tip: Μπορείς να δοκιμάσεις τη φράντζα, κόβοντάς τη πιο μακριά για να δεις πώς περίπου θα φαίνεται κι αν αισθάνεσαι όμορφα τότε κόβεις λίγο ακόμα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου για την περίοδο που θα αρχίσει να μακραίνει -μπορεί να έχεις ζήσει αυτή την άχαρη περίοδο μακραίνοντας αφέλειες- αφού τα trends έχουν τα hair accessories πολύ ψηλά, επομένως θα τα χρησιμοποιήσεις για να βάλεις αυτή την τούφα στη θέση της.