ΜΑΛΛΙΑ

H Liv Tyler έκανε την πιο ωραία αλλαγή στα μαλλιά της για τη νέα σεζόν

Photo by Grant Pollard/Invision/AP

Η Liv Tyler είναι ένα από τα κορίτσια που έχουν τέλεια, υγιή, λαμπερά μαλλιά, ενώ τα τελευταία χρόνια μένει πιστή στο ίδιο κούρεμα aka ίσιο, μακρύ hairlook. Όλα αυτά μέχρι πρότινος, μιας και η ηθοποιός αποφάσισε να τολμήσει επιτέλους κάτι διαφορετικό στην κόμη της. Θέλεις ο Σεπτέμβρης- που είναι ο κατεξοχήν μήνας των αλλαγών- ή  οι διάσημες φίλες της που έχουν ήδη διαβεί την πόρτα του κομμωτηρίου τολμώντας κάτι διαφορετικό στα μαλλιά τους και ο αέρας της ανανέωσης χτύπησε την πόρτα της Liv.

Διάβασε ακόμη: Οι διάσημες που δεν έχουν κόψει ποτέ πολύ κοντά τα μαλλιά τους

Με τη βοήθεια του celebrity hairstylist Renato Campora, η ηθοποιός πήρε απόφαση να κόψει για πρώτη φορά στη ζωή της, μακριές αφέλειες στα μαλλιά της, που κάλυπταν το μέτωπό της, φτάνοντας στο ύψος των φρυδιών της, ενώ παράλληλα, έκοψε μερικά layers που πλαισίωναν όμορφα το πρόσωπό της.

Το ντεμπούτο με το νέο της hairlook έγινε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας που πρωταγωνιστεί με τον Brad Pitt, Ad Astra, για την οποία επέλεξε χαλαρούς ρομαντικούς κυματισμούς.

«Nέα φράντζα, χαλαροί κυματισμοί» έγραψε χαρακτηριστικά ο hairstylist στον προσωπικό του λογαριασμό, ανεβάζοντας παράλληλα διάφορες φωτογραφίες και video με το νέο κούρεμά της Liv.

Με ή χωρίς αφέλειες; Πώς την προτιμάς; Εμείς ψηφίζουμε την αλλαγή της.  

Κεντρική φωτογραφία: Photo by Grant Pollard/Invision/AP