ΜΑΛΛΙΑ

Ξέμεινες από λαστιχάκι; 3 πράγματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να πιάσεις τα μαλλιά σου

Imaxtree

Ανήκει στη λίστα με όλα αυτά τα πράγματα που α) όταν δεν σου χρειάζονται τα βλέπεις παντού γύρω σου και φυσικά τα βρίσκεις πρώτα στην τσάντα σου και β) όταν σου είναι άκρως απαραίτητα απλά δεν υπάρχουν πουθενά. Ναι, αναφέρομαι σε όλες αυτές τς φορές που αναζητούσες διακαώς ένα λαστιχάκι για τα μαλλιά σου και δεν υπήρχε πουθενά. Κι αν έχεις βρεθεί πολλές φορές στην ίδια φάση- aka να ψάχνεις απεγνωσμένα λαστιχάκι για να πιάσεις τα μαλλιά σου δηλαδή ένα βήμα πριν τον κλωνισμό του νευρικού σου συστήματος- σε αυτό το άρθρο θα βρεις όχι έναν αλλά τρεις πολύ πρακτικούς τρόπους να λύσεις το πρόβλημά σου.

-Στιλό, μολύβι, μαρκαδοράκι

 

All time classic και πολύ πρακτικό κόλπο. Τα πράγματα απλά. Πιάνεις όλα τα μαλλιά σου πίσω, στο ύψος του αυχένα σε ένα χαλαρό στριφογυριστό κότσο και περνάς από μέσα το στιλό, το μολύβι ή το λεπτό μαρκαδοράκι που έχεις εύκαιρο στο γραφείο σου.

– Συνδετήρες

 

Είχες σκεφτεί πως οι συνδετήρες που πολλές φορές έχεις αγνοήσει επιδεικτικά πάνω στο γραφείο σου μπορεί να γίνουν το πιο χρήσιμο εργαλείο στα χέρια σου, όταν έχεις ξεμείνει από λαστιχάκι; Σε αυτήν την περίπτωση, τους χρησιμοποιείς όπως θα έκανες με τα κλασικά αγαπημένα τσιμπιδάκια ή τα clips μαλλιών. Μπορείς να τους φορέσεις για να πιάσεις τις τρίχες που πετάνε, να τιθασσεύσεις το φριζάρισμα, να πιάσεις τα μαλλιά σου πίσω σε ένα χαμηλό κότσο. Εύκολα και απλά.

– Τα ίδια τα μαλλιά σου

 

Ναι, η λύση υπάρχει και θα στη δώσουν τα ίδια τα μαλλιά σου. Βασική προϋπόθεση, βέβαια, για να υιοθετήσεις αυτό το κόλπο είναι να έχεις μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δημιουργήσεις αρχικά έναν κόμπο με τα μαλλιά σου στο πάνω μέρος του κεφαλιού σου και στη συνέχεια να τυλίξεις το υπόλοιπο τμήμα τους γύρω από τη βάση, στερεώνοντας στο τέλος, ανάμεσα στον κόμπο που δημιούργησες. Extra Tip: Ψέκασε με τη λακ ή το dry shampoo στην αρχή, πριν τα πιάσεις, για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια.

Κεντρική Φωτογραφία: Imaxtree