ΚΟΥΡΕΜΑ

Τα 8 πιο sexy κουρέματα της σεζόν

Ανήκει σε αυτή την κατηγορία «πραγμάτων» που μπορούν να σε ανανεώσουν και να σου φτιάξουν τη διάθεση μέσα σε λίγα λεπτά. Από αυτά, που μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου, γεμίζοντάς σε με ακόμη περισσότερα #loveyourself αισθήματα. Εκτός όμως, των ψυχολογικών -αν θέλεις- ωφελειών, ένα κούρεμα μπορεί να δυναμώσει τα μαλλιά σου, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο υγιή και δυνατά, χαρίζοντάς ακόμη και ένα sexy αέρα σε όλο το look σου. Με αφορμή, λοιπόν, την εντυπωσιακή στροφή της Julia Roberts προς το μακρύ καρέ, αλλά και την άνοιξη που έχει μπει και μας προ(σ)καλεί σε αλλαγές στο hairlook μας, συγκεντρώσαμε 8 sexy κουρέματα που έχουμε δει να υιοθετούν 8 sexy κορίτσια αντίστοιχα, προκειμένου να σου δώσουμε απάντηση στο κρισιμότερο ερώτημα που σε βασανίζει, το πώς θα κουρευτώ.

Από τα κλασικά αγαπημένα curtain bangs (aka τις πολύ μακριές αφέλειες) μέχρι και τους διάφορους τύπους καρέ- πιο μακρύ, πιο κοντό- που ταιριάζουν στις περισσότερες, τσέκαρε την παρακάτω λίστα και είμαστε σίγουρες πως το ραντεβού στο κομμωτήριο δεν αργεί.

Πολύ κοντό καρέ με αφέλειες

Ιδανικό για εσένα που έχεις ήδη καρέ και θέλεις να το ανανεώσεις.

Ή απλά κοντό καρέ σε ένα μήκος με χωρίστρα στη μέση

Φέρε όλα τα μαλλιά σου σε ένα μήκος και κάνε τη χωρίστρα σου στη μέση.

Layers

Η τέλεια κίνηση αν θέλεις μία διακριτική αλλαγή στα μαλλιά σου, χωρίς να χάσεις πολύ από το μήκος τους.

Pixie

Είναι sexy, είναι τολμηρό, είναι βολικό. Θα πρέπει να βρεις το στιλ που σου πηγαίνει.

Μακριά μαλλιά με αφέλειες

Οι αφέλειες είναι sexy. Αρκεί να το έχεις πάρει απόφαση.

Μακριά μαλλιά όλα σε ένα μήκος

Το challenge σε αυτή την περίπτωση είναι να κόβεις τα μαλλιά σου αρκετά συχνά μερικά εκατοστά, προκειμένου να διατηρούνται σε ένα μήκος αλλά και να τα περιποιείσαι με τα κατάλληλα προϊόντα για να δείχνουν λαμπερά και υγιή.

Ασύμμετρο μακρύ καρέ

Το ιδανικό καρέ, αν έχεις λεπτά ή άτονα μαλλιά που θέλεις να τους δώσεις όγκο και extra υφή.

Curtain Bangs

Αν το αγαπημένο σου fashion και beauty icon ήταν η θρυλική Brigitte Bardot, ήρθε η ώρα να υιοθετήσεις τις μακριές signature αφέλειές της.

 

Κεντρική Φωτογραφία: imaxtree