4 κουρέματα για να μη χρειαστεί να χάσεις καθόλου μήκος από τα μαλλιά σου

Πώς θα αλλάξεις κούρεμα χωρίς να χάσεις καθόλου από το μήκος των μαλλιών σου.

Θέλεις πάρα πολύ να κάνεις μία αλλαγή στα μαλλιά σου, αλλά ακόμη δεν είσαι προετοιμασμένη ψυχολογικά να θυσιάσεις ούτε εκατοστό από το μήκος τους. Σε καταλαβαίνουμε, σε νιώθουμε. Γίνεται όμως, να κουρευτείς χωρίς να χάσεις καθόλου από το μήκος των μαλλιών σου; Η απάντηση είναι «ναι» και παρακάτω σου δείχνουμε 4 κουρέματα να ανανεώσεις το hairlook σου, εδώ και τώρα χωρίς να βγεις κουρεμένη με την κακή έννοια της λέξης.

Layers

Είναι ένα από τα αγαπημένα μας κουρέματα και από τους πιο εύκολους τρόπους να ανανεώσεις το hairlook σου χωρίς να κόψεις πολλά εκατοστά από το συνολικό μήκος των μαλλιών σου. Ανάλογα με την κίνηση και τον extra όγκο που θέλεις να δημιουργήσεις, τόσο πιο έντονο ή χαμηλό θα είναι το φιλάρισμα στα μαλλιά σου.

 

Plus: Μπορείς να συνδυάσεις τα layers με πλάγια φράντζα ή αφέλειες ενώ μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μήκος (από τα πολύ κοντά έως και τα πολύ μακριά) ή τύπο μαλλιών (από ίσια, όπως τα δικά μου έως και σγουρά).

 

Αφέλειες

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως οι αφέλειες είναι ένα από τα πιο κλασικά και θηλυκά κουρέματα που μπορούν να πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπο κάθε γυναίκας.

Είτε επιλέξεις τις baby bangs (τις πολύ κοντές αφέλειες, είτε τις κλασικές που καλύπτουν όλο το μέτωπο) οι αφέλειες έχουν την ιδιότητα να προσαρμόζονται σε κάθε στιλ και σε κάθε τύπο μαλλιών.

 

Curtain Bangs

Αν πάλι, το χτένισμα της  Brigitte Bardot και πιο συγκεκριμένα οι εμβληματικές μακριές αφέλειές της είναι ξεκάθαρα μέσα στα #hairgoals σου, τότε τι περιμένεις;

 

Τις ζητάς ως «curtain bangs», μιας και στην ουσία πρόκειται για μακριές, βαθιές αφέλειες που χωρίζονται στο κέντρο ενώ στα πλάγια πλαισιώνουν όμορφα το πρόσωπο καταλήγοντας τμηματικά.

 

Shag Hair (με ή χωρίς αφέλειες)

 

Στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα  κούρεμα με  πολύ έντονο φιλάρισμα σε όλο το μήκος των μαλλιών που μπορεί να συνδυαστεί με μακριές φράντζες ή αφέλειες (ανάλογα βέβαια και με τα χαρακτηριστικά του προσώπου).

 

Το μυστικό είναι να υπάρχει κίνηση στα μαλλιά, πράγμα που τα κάνει να δείχνουν πιο πλούσια και με περισσότερο όγκο.

 

Κεντρική Φωτογραφία: IMAXTREE

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ