ΜΑΛΛΙΑ

Η Σία Κοσιώνη έκανε το πιο hot κούρεμα της σεζόν

Είναι από τις πιο κομψές δημοσιογράφους της ελληνικής τηλεόρασης και από τις γυναίκες που δεν κάνουν συχνά αλλαγές στην εμφάνισή τους. Η  Σία Κοσιώνη μένει πιστή στο ξανθό χρώμα στα μαλλιά της, της αρέσει να τονίζει τα γαλάζια μάτια της, ενώ δεν ειναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει χωρίς ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπό της.

Αυτός ήταν ο λόγος, που όταν την είδαμε με το νέο της hairlook παραξενευτήκαμε, μιας και η Σία αποφάσισε να αποχωριστεί το μακρύ μήκος στα μαλλιά της και να υιοθετήσει την πιο hot τάση της σεζόν στο κούρεμα, αυτή τη στιγμή, το μακρύ καρέ και μάλιστα την πιο wavy εκδοχή του.

Το πριν

 

Το μετά

«Τις αποφάσεις για τις μεγάλες αλλαγές τις παίρνεις σε ένα δευτερόλεπτο»  σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, αποσπώντας τα θετικά σχόλια των fans της.

Plus: Κι αν έκοψες και εσύ καρέ τα μαλλιά σου φέτος το χειμώνα, ο celebrity hairstylist Πάνος Καλλίτσης  μοιράστηκε πριν λίγες μέρες μαζί μας τον πιο πρακτικό τρόπο να αποκτήσεις μια πιο ανάλαφρη και cool εκδοχή του, τώρα που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/siakossioni