ΜΑΛΛΙΑ

Το χτένισμα της Kim Kardashian που πρέπει να δοκιμάσεις

Το beauty look της Kim Kardashian έχει τις περισσότερες φορές μεγάλο ενδιαφέρον. Η περιποίηση, το μακιγιάζ και τα μαλλιά της φαίνεται ότι απασχολούν πολλές αφού κάθε φορά που αποκαλύπτει μία beauty συνήθεια προκαλείται πανικός στα social media.

Είτε είσαι κοντά της αισθητικά είτε όχι, πρέπει να παραδεχθείς ότι έχει πολλές φορές κάτι να σου προτείνει κι το πρόσφατο χτένισμά της είναι ένα από τα καλύτερά της. Η Kim Kardashian εμφανίστηκε με ένα sleek center-part σινιόν το οποίο στα πλαϊνά ήταν γεμάτο τσιμπιδάκια, μία συνήθεια που ίσως θυμάσαι από τα εφηβικά σου χρόνια.

O hairstylist της Kim, Chris Appleton, ονόμασε το συγκεκριμένο χτένισμα Bobby Pin Do.

A post shared by Hairstylist (@chrisappleton1) on

 

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις στα μαλλιά σου ένα glossy προϊόν και να τα πιάσεις χαμηλά σε μία σφιχτή κοτσίδα.

 

To Wella Professionals Eimi Just Brilliant θα χαρίσει απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά σας για φυσικό αποτέλεσμα χωρίς φριζάρισμα.

Στριφογύρισε στη βάση και δημιούργησε έναν μικρό κότσο. Τέλος, γέμισε με τα απλά μαύρα τσιμπιδάκια τα πλαϊνά και είσαι έτοιμη.

My tip: Για να ολοκληρώσεις το beauty look πρέπει να συνοδεύσεις το chic hairlook με το κατάλληλο μακιγιάζ. Τόνισε λίγο τα φρύδια σου βάλε bronzer σαν σκιά στα μάτια σου και λίγο mascara. Την απόχρωση του lipstick την αφήνω πάνω σου για να διαλέξεις ανάλογα με τη διάθεσή σου.

Δοκίμασε το νέο Art Stick Liquid Lip της Bobbi Borwn. Αυτή η κοραλο-κόκκινη απόχρωση (Hot Tangerine) είναι άκρως ανοιξιάτικη και ικανή να αντικαταστήσει το κλασσικό κόκκινο κραγιόν σου.