ΜΑΛΛΙΑ

Η Kim Kardashian “έπαθε” Kylie και έβαψε τα μαλλιά της μπλε

Λίγο πριν την εκπνοή του 2017, η Kim Kardashian  αποφάσισε να κάνει ακόμη μία αλλαγή στα μαλλιά της. Μία αλλαγή, που δεν κινήθηκε ανάμεσα στο συνηθισμένο πλέον δίπολο μελαχρινή- πλατινέ ξανθιά, αλλά  ξέφευγε από τον κανόνα, βάζοντας στο παιχνίδι κι άλλες εναλλακτικές,  που αν μας ρωτάς δεν θα είχαμε φανταστεί ποτέ-μα ΠΟΤΕ- για το κεφάλι της Kim, παρά μόνο της Kylie.

Γιατί το να δεις την Kim Kardashian μέρες γιορτινές με μπλε- για την ακρίβεια icy blue- μαλλιά δεν είναι και λίγο πράγμα…

 

Την αλλαγή στα μαλλιά της επιμελήθηκε ο πολύ καλός φίλος της και hair colorist, Chris Appleton, ενώ απαρατήρητος δεν πέρασε ο χρωματικά matchy-matchy συνδυασμός των μαλλιών με το outfit που επέλεξε για την πρώτη της έξοδο με το νέο της hairlook.

 

Πώς σου φαίνεται, η icy blue απόχρωση στα μαλλιά της Kim; Πιστεύεις πως η νέα χρονιά θα βρει την Kim με μπλε μαλλιά ή μέχρι τότε θα τα έχει αλλάξει ξανά; Σε κάθε περίπτωση βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η Kim έχει μία τεράστια συλλογή από περούκες και ίσως και η εν λόγω αλλαγή να οφείλεται εκεί.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Photo by Charles Sykes/Invision/AP