ΜΑΛΛΙΑ

Η Kim Kardashian δοκίμασε μία τολμηρή απόχρωση στα μαλλιά της

Μπορεί στο styling, η λέξη πειραματισμός να είναι πολύ φτωχή για να περιγράψει τις επιλογές και κατ' επέκταση τις εμφανίσεις της Kim, δεν ισχύει όμως κάτι τέτοιο και για τα μαλλιά της, μιας και η γνωστή τηλεπερσόνα φαίνεται να κινείται συνήθως ανάμεσα στο δίπολο: μαύρο- πλατινέ ξανθό. Και απ' ό,τι καταλαβαίνεις όταν υπάρχει κάτι διαφορετικό χρωματικά στην κόμη της, γίνεται θέμα.

Γιατί, όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς, θα ήθελες να δεις πώς δείχνει η Kim με μπλε μαλλιά. Το παράδειγμα καθόλου τυχαίο, μιας και πριν λίγες μέρες, ο πολύ καλός της φίλος και hairstylist, Chris Appleton, ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram με την τηλεπερσόνα να έχει μακριά μαλλιά σε μία blue black απόχρωση, ασορτί με αυτή των ρούχων της, αφήνοντας να εννοηθεί από τα hashtags, πως πρόκειται για ένα look που υιοθετήθηκε για τη νέα συλλογή του Kanye, Yeezy Season 8.

 

Και εκεί που ξεκινήσαμε να χειροκροτούμε την μπλε κόμη της, έρχονται οι επόμενες φωτογραφίες στον ίδιο λογαριασμό που δείχνει την Kim να έχει πιο σκούρα- σχεδόν μαύρα- μαλλιά, αποδεικνύοντας πως η πρώτη αλλαγή δεν ήταν τίποτε άλλο παρά περούκα.

 

 

Παρόλα αυτά, οφείλω να σε ρωτήσω πως σου φάνηκε η Kim με μπλε μαλλιά;

Κεντρική φωτογραφία:Instagram/kimkardashian