ΜΑΛΛΙΑ

Το κόλπο της Kendall Jenner για να δει αν της πηγαίνουν οι αφέλειες

Αφιερώσαμε ένα άρθρο σε όλα αυτά τα κορίτσια που πήραν την απόφαση και έκοψαν πριν κάμποσο καιρό τα μαλλιά τους αφέλειες και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην περίεργη φάση που θέλουν να τις μακρύνουν αλλά από την άλλη υποφέρουν να τις έχουν συνέχεια μέσα στο πρόσωπό τους. Η Kendal Jenner ανέβασε μία φωτογραφία εξαιρετικά αφιερωμένη σε όλες εμάς που σκεφτόμαστε εδώ και καιρό να κάνουμε μία αλλαγή στα μαλλιά μας και να κόψουμε αφέλειες, αλλά δεν ξέρουμε ακόμη αν θα μας πηγαίνουν, πόσο μάλλον αν θα μας βολέψουν.

Στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λοιπόν, η Kendall εμφανίστηκε έχοντας μακριές αφέλειες που κάλυπταν το μέτωπό της, ενώ στα πλάγια ήταν πιο μακριές με αποτέλεσμα να καταλήγουν σε φράντζα.

View this post on Instagram

yes, no, maybe so?

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Πριν της ευχηθούμε για το νέο της hairlook,  η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία της μας έκανε να προβληματιστούμε για το αν το νέο της hairlook είναι αληθινό ή όχι. «Ναι, Όχι ή Ίσως;» αναρωτήθηκε βάζοντάς μας σε σκέψεις πώς μάλλον πρόκειται για αφέλειες με κλιπς που έβαλε μάλλον προσωρινά για να δει αν θα της πηγαίνουν τελικά.

 

Αν οι αφέλειές της είναι αληθινές, δεν έχουμε παρά να της ευχηθούμε για το νέο της κούρεμα, αν πάλι πρόκειται για κλιπαριστές αφέλειες, τότε δεν έχουμε παρά να την ευχαριστήσουμε γι αυτό το τρικ. Ήδη ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη αγορά μας.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/kendalljenner