ΜΑΛΛΙΑ

Τι κοινό μπορεί να έχει η Kate Middleton με τη μαμά σου;

Chris Jackson / Pool via AP

Μαζί με την Jennifer Aniston, η Kate Middleton φιγουράρει στις 5 πρώτες θέσεις της λίστας με τις διάσημες που λατρεύουμε τα μαλλιά τους. Ακόμη κι αν δεν  πολυπειραματίζεται με το χρώμα, το μήκος ή το styling τους, η Δούκισσα του Cambridge ξέρει τον τρόπο που κάνει τα μαλλιά της να δείχνουν πάντα τόσο λαμπερά και φυσικά. Και όπως καταλαβαίνεις, κάθε αποκάλυψη που αφορά την κόμη της, μας αφορά, πόσο μάλλον όταν γίνεται από την προσωπική hairstylist της.

Σε πρόσφατο post της στο Instagram, λοιπόν, η Amanda Cook Tyler αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της τα προϊόντα και τα εργαλεία hairstyling που έβαλε στη βαλίτσα της, προκειμένου να περιποιηθεί τα μαλλιά της Δούκισσας σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού της στις Σκανδιναβικές χώρες.

«Πιστεύω πως αυτά είναι όλα» #worktrip #packing » σχολίασε χαρακτηριστικά κάτω από τη φωτογραφία- τη οποία για κάποιο λόγο μετά από ώρες κατέβασε από το προφίλ της.

 

Και κάπου εκεί, ανάμεσα στις 13 βούρτσες, τις 6 χτένες, τα 3 σίδερα μαλλιών, τα 2 πιστολάκια και τα 7 διαφορετικά προϊόντα hairstyling, εντοπίσαμε την πιο cult λακ που έχουμε και εμείς στο μπάνιο μας, που δεν είναι άλλο από το κλασικό Elenett Satin Spray της L’Oreal.

 

Δεν ξέρω για εσένα, πάντως η δική μου μαμά τη λατρεύει.

 

Κεντρική Φωτογραφία:Chris Jackson / Pool via AP