ΜΑΛΛΙΑ

Τα έχουν βάλει με τα μαλλιά της Kate Middleton και δεν βρίσκω το λόγο

Η Kate Middleton έχει τέλεια μαλλιά και δεν νομίζω να έχεις καμία αντίρρηση. Μπορεί να έχει κάνει μερικά ατοπήματα, όπως τα clips μαλλιών που την είδαμε πρόσφατα, αλλά ακόμα και στην Δούκισσα του Cambridge μπορείς να συγχωρήσεις ένα στιλιστικό λάθος όπως αυτό.

Μετά τα hair clips λοιπόν υπήρξαν μερικά σχόλια για τα μαλλιά της από τον βρετανικό τύπο και συγκεκριμένα την Daily Mail -που κατά τ’ άλλα την λατρεύει- η οποία σχολίασε τον όγκο των μαλλιών της Kate αρνητικά. Η αλήθεια είναι ότι η γλυκιά Δούκισσα του Cambridge σε πρόσφατη εμφάνισή της είχε ένα λαμπερό χτένισμα με φυσική κίνηση όπως μας έχει συνηθίσει αλλά ήταν εμφανώς πιο φουσκωμένο.

© Getty Images / Ideal Image

Το χτένισμα από τη φωτογραφία της Kate με το floral φόρεμα είναι η αφορμή για τα σχόλια.

Οι μπούκλες της ήταν πιο έντονες και η φράντζα της είχε περισσότερο όγκο από τις προηγούμενες φορές και αυτό μάλλον φάνηκε υπερβολικό. Ωστόσο, έχω να σημειώσω ότι τα μαλλιά της έχουν μακρύνει και ο όκγος αρμόζει στις εμφανίσεις της Kate. Αν δούλευε στο διπλανό γραφείο από σένα, προφανώς και τα μαλλιά της θα ήταν υπερβολικά, αλλά στην προκειμένη δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα αρνητικού σχολιασμού.

Έπειτα, αν λάβουμε υπ’ όψη ότι η Kate Middleton ζει στο Λονδίνο, τότε η υγρασία μπορεί να έχει παίξει το ρόλο της στον extra όγκο. Όπως κι αν έχει όμως, τα μαλλιά της Kate είναι άψογα. Είτε τα έχει κάτω, είτε πιασμένα σε κομψά σινιόν τα μαλλιά της φαίνονται λαμπερά και γεμάτα υγεία. Τώρα λίγος όγκος παραπάνω δεν χρειάζεται να συζητηθεί πολύ. Σε άλλους αρέσει, σε άλλους όχι, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι λάθος.

Κεντρική φωτογραφία: © Getty Images / Ideal Image