ΜΑΛΛΙΑ

Μυστικά για τέλεια μαλλιά

Ομολογουμένως, η Δούκισσα του Cambridge σε κάθε της δημόσια εμφάνιση έχει πάντα άψογη εμφάνιση. Καθόλου υπερβολική και πάντα comme il faut με μία κώμη που δεν μπορείς παρά να ζηλέψεις.

Νομίζω ότι πάντα θα ψάχνω τρόπους για να έχω μεταξένια μαλλιά που λάμπουν και έχουν φυσική κίνηση. Για να καταλάβεις τι θέλω ακριβώς, φέρε στο μυαλό σου μία οποιαδήποτε εμφάνιση της Kate Middleton.

Ανεξάρτητα να σου αρέσει η όχι το προσωπικό της στυλ, οφείλεις να παραδεχθείς ότι έχει πάντα τέλεια μαλλιά. Φαίνονται τόσο απαλά και γυαλίζουν πάντα που σε κάνουν να θες να τα αγγίξεις.

Πως τα καταφέρνει, η γλυκιά Δούκισσα άραγε; Ο προσωπικός της κομμωτής, Richard Ward μίλησε και έτσι τα tips που κάνουν τα μαλλιά της Kate άψογα είναι διαθέσιμα και για σένα. Τώρα δεν θα έχεις καμία δικαιολογία.

1. Χτένιζε καθημερινά τα μαλλιά σου με μία βούρτσα που δεν ταλαιπωρεί και δεν σπάει την τρίχα.

2. Ψέκασε τα μαλλιά σου με ένα Hair Volumizer (προϊόν που δίνει όγκο) μόνο όπου το έχεις πραγματικά ανάγκη. Δεν χρειάζεται να ψεκάζεις αλόγιστα παντού.

3. Πριν το styling ή το στέγνωμα με το σεσουάρ χρησιμοποίησε ένα anti-heat προϊόν που θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από τις υψηλές θερμοκρασίες και το ενοχλητικό φριζάρισμα.

4. Στέγνωσε τα μαλλιά σου όταν ακόμα είναι αρκετά βρεγμένα. Ξεκίνα με τα πιο χαμηλά επίπεδα που έχει το σεσουάρ σου και σταδιακά ανέβαζε τη θερμοκρασία.

5. Ο Ward χρησιμοποιεί ρόλεϊ για να δημιουργήσει αυτή τη φυσική κίνηση στα μαλλιά της Kate. Δοκίμασέ το κι εσύ να δεις πως θα αντιδράσουν τα μαλλιά σου.

My tip: Μην ξεχνάς ποτέ το hair oil! Όπως το πρόσωπο και το σώμα σου έτσι και τα μαλλιά σου χρειάζονται ενυδάτωση, ειδικά να τα ταλαιπωρείς με το styling.