ΜΑΛΛΙΑ

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε το πιο hot αξεσουάρ μαλλιών

Δε χωρά αμφιβολία πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τα πιο στιλάτα κορίτσια της ελληνικής showbiz και από τις γυναίκες που μόνο απαρατήρητες δεν μπορούν να περάσουν. Γιατί, δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά της, είναι οι στιλιστικές επιλογές της, τα beauty looks της, τα λαμπερά μαλλιά της αλλά και τα trends που υιοθετεί με ένα μοναδικό τρόπο.

Κι αν είσαι fan του Ladylike (το καλό που σου θέλω), πριν κάμποσο καιρό θα διάβαζες από αυτή εδώ τη στήλη πως ένα από τα πιο hot αξεσουάρ μαλλιών που δεν περιμέναμε να κάνει φέτος δυναμικό comeback, ήταν οι στέκες με βελούδινο ή σατέν ύφασμα και έντονο- συνήθως- όγκο.

 

 

«Είχαμε δει να τις φορά η πριγκίπισσα Νταϊάνα στα τέλη της δεκαετίας των 80s, τις φορούσαμε στο δημοτικό (εκτός αν μόνο η δική μου μαμά τις θεωρούσε hot τότε) και πλέον βλέπουμε να τις φορούν οι μεγαλύτερες fashionista του πλανήτη αλλά και η Δούκισσα του Cambridge, να γίνονται βασικό αξεσουάρ στα μαλλιά των μοντέλων στα fashion shows μεγάλων οίκων μόδας (βλέπε οίκος Prada) για τη φετινή Άνοιξη και γενικότερα να αποθεώνονται. Ναι, μιλάμε για τις στέκες, που φέτος εκτός από την κλασική version τις βλέπουμε στην πιο oversized εκδοχή τους, ντυμένες με βελούδινο- συνήθως-ύφασμα που πλέον έχουν επιστρέψει, προσδίδοντας ένα πιο σοφιστικέ ύφος στο look μας».

Κι αν δεν πείστηκες από τη θεωρία, τότε η Ηλιάνα σου δείχνει στην πράξη πώς να τις υιοθετείς και φυσικά πως να τις συνδυάζεις στο καθημερινό look σου.

 

Επιλέγοντας μία γαλάζια στέκα από το brand της αγαπημένης φίλης της, Eclectic Soirée, η πρώην κριτής του GNTM  έκανε ένα ίσιο sleek χτένισμα, με μία βαθιά χωρίστρα στη μέση. Όσο για το υπόλοιπο beauty look της, ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη αρκούσε για να δημιουργήσει ένα φρέσκο look.

Επ, πού πας; Εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/ilianapapageorgiou