ΜΑΛΛΙΑ

Το νέο “έξυπνο” σίδερο μαλλιών από την Bellissima

Το Bellissima Intellisense από την Imetec είναι το καινοτόμο σίδερο μαλλιών που περιποιείται τα μαλλιά σας με έξυπνο τρόπο, επιλέγοντας την αποτελεσματικότερη ελάχιστη θερμοκρασία, και παράλληλα τα προστατεύει, ενώ εγγυάται το ιδανικό styling.

Καινοτόμο, κατάλληλο για πολλές διαφορετικές χρήσεις και εύκολο στη χρήση, το Bellissima Intellisense σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις διαφορετικά στυλ, όχι μόνο ανάλογα με το προσωπικό σου στυλ και τις τάσεις της εποχής, αλλά κυρίως βάσει των αναγκών του δικού σου τύπου μαλλιών, φροντίζοντάς τα με διαφορετικό τρόπο.

Με άλλα λόγια, τα μαλλιά μας είναι διαφορετικά και κάθε ξεχωριστός τύπος θα πρέπει να απολαμβάνει την αντίστοιχη περιποίηση: με το νέο Bellissima Intellisense, επιλέγεις τον τύπο μαλλιών σου και το styler φροντίζει τα μαλλιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η αποκλειστική τεχνολογία Intellistyle επιλέγει για σένα την χαμηλότερη δυνατή θερμοκρασία για να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απλά επιλέγεις το είδος (λεπτή, κανονική ή χοντρή τρίχα)  και τον τύπο (ίσια, κυματιστά ή με μπούκλες) των μαλλιών σου και το σίδερο αυτόματα ορίζει την αποτελεσματικότερη ελάχιστη θερμοκρασία, συνδυάζοντας την μέγιστη προστασία και το άψογο styling.

 

Μία μεγάλη ποικιλία από διαφορετικά χτενίσματα και look, που θα σε κάνουν να «παίξεις» με τα μαλλιά και τη διάθεσή σου, είναι τώρα δυνατά: Όπως, για παράδειγμα, το “Velvet Style” για όσους αγαπούν τα απολύτως ίσια μαλλιά με το κομψό και μεταξένιο τελείωμα, το “Sensual Style” για όσους προτιμούν τα ελαφρώς κυματιστά μαλλιά, με θηλυκό και μοντέρνο άγγιγμα, αλλά επίσης και το ελκυστικό “Stylish Look”, που προσθέτει ελαφριές μπούκλες με διαφορετικό σχήμα και όγκο.

Τα καινοτόμα χαρακτηριστικά

Το έξυπνο σίδερο μαλλιών φροντίζει τα μαλλιά μας χάρη στην τεχνολογία Intellistyle: επιλέγεις τον τύπο μαλλιών σου και το σίδερο επιλέγει την πιο αποτελεσματική ελάχιστη θερμοκρασία για την μέγιστη προστασία των μαλλιών και το ιδανικό styling, από ίσια μέχρι κυματιστά μαλλιά.

Επιπλέον, το νέο χαρακτηριστικό Gloss & Shine Ceramic Coating εξασφαλίζει ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και ομαλότητα με αποτέλεσμα να μαλλιά μας να παραμένουν προστατευμένα και υγιή. Το σίδερο είναι ακόμα εξοπλισμένο με το ψηφιακό σύστημα Thermo Control, το οποίο ρυθμίζει χειροκίνητα τη θερμοκρασία από 140ο έως 220ο C. Παράλληλα, το χαρακτηριστικό Quick Heating System επιτρέπει στο Bellissima Intellisense να θερμαίνεται σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα για άμεση χρήση. Τέλος, το Active Plates Technology επιτρέπει την αυτόματη προσαρμογή των πλακών στην τούφα για τέλειο αποτέλεσμα σε μία μόνο κίνηση.

 

Άλλα χαρακτηριστικά τουBellissima Intellisense:

– Ιδιαίτερα μεγάλες πλάκες

– Σύστημα ασφάλισης πλακών

– Περιστρεφόμενο καλώδιο

WEBSITE: http://bellissima.com
FACEBOOK: https://www.facebook.com/BellissimaImetecGreece
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bellissima_gr