ΜΑΛΛΙΑ

Έχεις 1 λεπτό να μεταμορφώσεις τα μαλλιά σου; Τα χτενίσματα της στιγμής

Ξέρω ότι κι εσύ όπως κι εγώ νιώθεις ένα μικρό πανικό να σε κυριεύει όταν δεν ξέρεις τι να κάνεις με τα μαλλιά σου. Έχεις ραντεβού στο οποίο έχεις καθυστερήσει κιόλας αλλά η κατάσταση που βρίσκονται τα μαλλιά σου δεν σου επιτρέπει να βγεις έξω. Αν έχεις όμως ένα λεπτό μπορούν όλα να γίνου πιο εύκολα.

Πάρε μία βαθιά ανάσα και διάλεξε ένα από τα παρακάτω hairstyles που σίγουρα θα καταφέρεις μέσα σε ένα μόλις λεπτό. Εντάξει, στην αρχή ίσως σου πάρει λίγο περισσότερο αλλά και πάλι θα το πετύχεις πολύ γρήγορα.

Επίλεξε ανάλογα με το outfit σου, το μέρος που έχεις το ραντεβού και φυσικά με τη διάθεσή σου.

1. H μπαντάνα από τα ’90s γίνεται το απόλυτο αξεσουάρ για τα μαλλιά σου στο λεπτό.

2. Ένα κορδόνι μπορεί να σου φανεί σωτήριο για να δέσεις ένα low ponytail.

3. Δεν γίνεται να μην ξέρεις να πλέκεις μία κοτσίδα, έστω στο πλάι. Αν όχι, γρήγορα στη μαμά να σου μάθει.

4. Ένας κομψός κότσος χαμηλά στο κεφάλι θα σε σώσει από το πρωί ως το βράδυ. Κι εννοείται ότι μπορείς να το κάνεις και μπροστά στον καθρέφτη του αυτοκινήτου.

5. Μία εναλλακτική αλογοουρά σίγουρα για να εντυπωσιάσεις χωρίς να κουραστείς καθόλου.

6. Ένα ωραίο λαστιχάκι μπορεί να φανεί πολύ cute στα μαλλιά σου. Πιάσε μία ανέμελη κοτσίδα και άσε μερικές τούφες μπροστά να πέφτουν ελεύθερα στο πρόσωπό σου.

7. Σίγουρα μερικά δευτερόλεπτα για να βάλεις στα μαλλιά σου μία ωραία στέκα δεν θα σου στοιχίσουν κάτι.

8. Το φουλάρι έχει πολλές χρήσεις και τα μαλλιά είναι μία από τις αγαπημένες μου. Πρέπει να το δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι, αν και είμαι σίγουρη ότι το έχεις ήδη κάνει.

9. Αυτό το κοκαλάκι-βέργα σίγουρα θα το βρεις στο μπάνιο της μαμά σου και καλό είναι να το βάλεις σε ένα εμφανές σημείο. Κάποια στιγμή θα σου φανεί χρήσιμο.

10. Είναι μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν και θέλω να σου πω ότι είναι πολύ εύκολα να στερεώσεις μερικά τσιπμπιδάκια στα μαλλιά σου. Δοκίμασε και τα χρωματιστά που θα βρεις παντού στην αγορά.

11. Τα messy buns είναι η τάση του street style που λατρέψαμε και πίστεψέ με είναι εύκολο να το κάνεις και χωρίς καθρέφτη.