ΚΟΥΡΕΜΑ

Οι 4 πιο hot τάσεις στο κούρεμα για το καλοκαίρι

Μιλήσαμε για το χρώμα των μαλλιών αυτό το καλοκαίρι. Ποιο είναι το ξανθό που θα κυριαρχήσει; Balayage, painting ή μήπως παστέλ αποχρώσεις; Δεν ξέρω αν κατέληξες ή αν ακόμα είσαι σε αναζήτηση χρώματος, αλλά ήρθε η ώρα να πάμε ένα βήμα παρακάτω και να δούμε ποια είναι τα it haircuts του καλοκαιριού.

Τα summer hair trends φέτος έχουν κάτι για κάθε τάση. Για κοντά ή μακριά, για εσένα που θες κάτι κομψό ή για σένα που είσαι σγουρομάλλα. Το κοινό τους χαρακτηριστικό είναι η πιο ανέμελη φύση τους και εσύ πρέπει να βρεις αυτό που θες να σε συνοδεύσει στην πιο χαλαρή περίοδο του χρόνου. Κοντό καρέ, messy φράντζα ή ένα καλοσχηματισμένο φιλάρισμα; Η επιλογή είναι δική σου και για να την κάνεις σωστά πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Το κλασικό καρέ

Το έχεις δοκιμάσει ίσως στην πιο μακριά εκδοχή του. Πώς θα σου φαινόταν αυτό το καλοκαίρι να τολμούσες ένα πιο κοντό καρέ που θα είναι και πιο δροσερό;

To it like French girls

Αυτές οι ανέμελες αφέλειες που μοιάζουν και με φράντζα είναι το update που χρειάζονται τα μακριά σου μαλλιά.

Φιλάρισμα

Εδώ χρειάζεσαι έναν πολύ καλό κομμωτή για να σου κάνει ένα πολύ ωραίο κούρεμα με σωστό φιλάρισμα. Είναι ιδανικό αν έχεις αδύναμα ή λίγα μαλλιά καθώς τους προσθέτει όγκο.

Curly bangs

Οι περισσότερες σγουρομάλλες θεωρούν ότι δεν έχουν πολλές επιλογές όσον αφορά στο κούρεμα. Συνήθως παίζουν μόνο με το μήκος αλλά αυτό το καλοκαίρι έχουν και μία ακόμα επιλογή που είναι οι τα curly bangs, αυτά τα μπουκλάκια που πέφτουν τυχαία στο μέτωπο και κάνουν πιο stylish το κούρεμά σου.