ΚΟΥΡΕΜΑ

H Cara Delevingne θα σου δώσει έναν ακόμα λόγο να κόψεις τα μαλλιά σου

Το καρέ είναι επίσημα το κούρεμα και της φετινής χρονιάς και επιβεβαιώνεται κάθε τόσο. Όλο και περισσότερες διάσημες επιλέγουν να κόψουν τα μαλλιά τους, σε κοντό ή μακρύ καρέ. Η Kendall Jenner, η Alessandra Ambrosio, η Jessica Alba και ακόμα πιο πίσω η Kim Kardashian είναι μόνο μερικές από αυτές που ενέδωσαν στον πειρασμό των trends και συνεισέφεραν στην κυριαρχία του bob haircut.

H Cara Delevingne άργησε αλλά δεν αντιστάθηκε. Μόλις πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με κομμένες τρίχες στο πάτωμα, οι οποίες ξεκάθαρα μαρτυρούσαν ότι το διάσημο μοντέλο θα εμφανιστεί οσονούπω με νέο κούρεμα.

 

Προφανώς και το έκανε και στο αμέσως επόμενο post έκανε τα αποκαλυπτήρια. Η Cara αφέθηκε στα χέρια της hair stylist Mara Roszak και τώρα πια έχει ένα long bob που ομολογουμένως της πάει πολύ.

 

Είναι stylish και με έντονα rock στοιχεία, όπως ακριβώς και η ίδια. Το χρώμα των μαλλιών της φαίνεται ακόμα πιο όμορφο και δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την επόμενη φωτογραφία για να δούμε το styling που θα ακολουθήσει.