ΚΟΥΡΕΜΑ

Αυτά είναι τα 3 hot κουρέματα της σεζόν

Μήπως έχει έρθει και για σένα η ώρα να επισκεφτείς το κομμωτήριο για ένα νέο κούρεμα; Εγώ τουλάχιστον βρίσκομαι σε αναζήτηση του επόμενου haircut εδώ και πολλές μέρες και ψάχνοντας κατέληξα πως αυτή τη σεζόν υπάρχουν 3 χτενίσματα που αξίζει να αναφερθούν και να ληφθούν υπ' όψη σου σε περίπτωση που σκέφτεσαι να κόψεις τα μαλλιά σου.

Τα μήκη γίνονται πιο κοντά, οι αυστηρές γραμμές επανέρχονται και οι αφέλειες παραμένουν με τον δικό τους stylish τρόπο.  Τα catwalsk και τα IT girls είναι ευτυχώς πάντα πρόθυμα να δοκιμάζουν τις τάσεις και εμείς έχουμε παραδείγματα που διευκολύνουν την απόφασή μας.

The Blunt Edge Haircut

 

Ξέχνα για λίγο το layering στα μαλλιά και τόλμησε πιο γεωμετρικά κουρέματα. Ένα bunt bob ”λειτουργεί” σε όλες τις ηλικίες και είναι εύκολο να το φέρεις στα μέτρα σου.

The Bangs

 

Είναι ένα από τα πιο κοριτσίστικα χαρακτηριστικά, τουλάχιστον όσον αφορά στα μαλλιά. Οι αφέλειες έχουν πάντα μία ξεχωριστή δυναμική και ενώ μπορεί να δίνουν μία girly διάθεση στο hairlook, έχουν εξίσου τη δύναμη να το μεταφέρουν σε μία πιο sexy, θηλυκή διάθεση. Άσε που είναι ο πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το μαλλιά σου, χωρίς να χάσεις καθόλου από το μήκος που έχεις πασχίσει να αποκτήσεις.

The Shag Cut

 

Αν τα μαλλιά σου δεν είναι πολύ πυκνά, τότε μην το σκέφτεσαι. Αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό για εσένα που έχεις ίσια αλλά και σγουρά μαλλιά και χωρίς αμφιβολία είναι ένα super stylish κούρεμα που πολλές από τις celebrities έχουν ήδη δοκιμάσει (βλέπε Taylor Swift).

 

My tip: Για να μη φύγεις με νεύρα ή κλάματα από το κομμωτήριο, πριν αποφασίσεις πως θα κουρευτείς καλό είναι να σκεφτείς πολύ καλά τον τύπο των μαλλιών σου και να συνυπολογίσεις το στυλ με το χρόνο και τον κόπο που χρειάζεται το κούρεμα για να δείχνει όπως πρέπει. Ο κομμωτής σου θα σε βοηθήσει να πάρεις σωστή απόφαση και θα σε καθοδηγήσει για το σωστό styling.