ΚΟΥΡΕΜΑ

5 κοντά κουρέματα ιδανικά για εσένα που έχεις πλούσια μαλλιά

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα πλούσια μαλλιά είναι ευλογία. Αν όμως ανήκεις στην κατηγορία αυτών των γυναικών που έχουν πολλά μαλλιά θα ξέρεις καλά ότι έχουν και τις δυσκολίες τους.

Ούσα μία από αυτές με την προικισμένη κώμη, μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι όσο ωραία δείχνουν τα πλούσια μακριά μαλλιά, τόσο κουραστηκά είναι στην πειρποίηση. Για να μην αναφερθώ στο styling που πολλές φορές είναι αδύνατο να επιτευχθεί! Είτε ο κότσος δεν φαίνεται ωραίος, είτε δεν στέκεται καλά. Ωστόσο, συχνά μπορείς να το διορθώσεις με πολλά τσιμπιδάκια και αλόγιστη χρήση λακ που αν με ρωτάς δεν είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στο κεφάλι σου.

Τι γίνεται όταν θες να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά όμως; Εδώ τα πολλά μαλλιά είναι πραγματικά πρόβλημα, αφού μπορείς να φανταστείς πως θα είσαι με ένα κοντό καρέ και ή με pixie haircut.

Δεν υπάρχει λόγος απελπισίας όμως, ούτε να διαγράψεις ένα stylish κοντό κούρεμα επειδή είσαι τυχερή κι έχεις πλούσια μαλλιά. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι να βρεις ποιο κοντό κούρεμα θα δείχνει ωραίο με πολλά μαλλιά. Και για να μην κουράζεσαι το βρήκαμε εμείς κι εσύ μπορείς απλά να διαλέξεις.

1. Choppy lob

2. Overgrown pixie

3. Shag

4. Blunt bob with bangs

5. Full medium length bob