ΚΟΥΡΕΜΑ

4 κουρέματα που θα κάνουν τα μαλλιά σου να δείχνουν πιο πυκνά

Ο όγκος στα μαλλιά είναι ένα ζήτημα που απασχολεί πολλές γυναίκες, κυρίως αυτές που δεν είναι από τις τυχερές με τα πολύ πλούσια μαλλιά. Αν είσαι μία από αυτές σίγουρα θα έχεις στραφεί στη λύση των extension ή μπορεί να έχεις δοκιμάσει κι άλλες θεραπείες που υπόσχονται πιο πλούσια μαλλιά.

Καλά όλα αυτά αλλά τι θα έλεγες αν το πρόβλημα λυνόταν απλά με ένα κούρεμα; Είτε έχεις μακριά, είτε κοντά μαλλιά, υπάρχει το ”μαγικό” κούρεμα που θα δώσει την αίσθηση πιο πυκνών μαλλιών.

1. Ruffled Bob

 

Ποια έχει αντισταθεί στο κοντό καρέ; Αν δεν το τολμάς γιατί φοβάσαι τον όγκο τότε υπάρχει αυτή του η εκδοχή που θα σε ενθουσιάσει. Δοκίμασε ένα ελαφρύ κι ανάλαφρο φιλάρισμα με ασύμμετρες γωνίες και το καρέ σου θα δείχνει πλούσιο και υγιές. Η Sienna Miller είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα.

2. Angeled Lob

Ένα καρέ με ύψος που ακουμπάει μόλις τους ώμους σου είναι ένας ακόμα τρόπος να δώσεις το εφέ πιο πλούσιων μαλλιών. Φρόντισε να κάνεις πλαϊνή χωρίστρα και ένα πολύ ελαφρύ φιλάρισμα, όπως της Emma Stone για άψογο αποτέλεσμα. 

3. Τhe Swag

Αυτό το trendy κούρεμα που έχουν δοκιμάσει όλα τα IT girls -βλέπε Alexa Chung– είναι ότι πρέπει για να δόσεις φαινομενικά έστω όγκο στα μαλλιά σου. Οι αφέλειες δίνουν όγκο και σχήμα ενώ τα layers βοηθούν πολύ όταν τα μαλλιά είναι κυματιστά ή μπούκλες.

4. Long Light Layers

Τα μακριά μαλλιά είναι συνήθως απαγορετυικά για όσες δεν έχουν πολλά μαλλιά. Αν όμως το κάνεις όπως η Cameron Diaz όλα θα μοιάζουν καλύτερα και στην προκειμένη πιο πυκνά. Ζήτα από τον κομμωτή σου να φιλάρει εσωτερικά τα μαλλιά, έτσι ώστε να μην χάσουν το μήκος τους αλλά να δείχνουν πιο πλούσια.