ΜΑΛΛΙΑ

Το hairlook της Hailey Bieber είναι ένας πολύ καλός λόγος να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο αύριο κιόλας

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Όλες όσες έχουμε μακριά μαλλιά και είμαστε μεν πρόθυμες να κάνουμε μια αλλαγή στο hairlook μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαστε διατεθειμένες να χάσουμε ούτε εκατοστό από το μήκος τους, αυτή την περίοδο συζητάμε το ίδιο πράγμα: Τι αλλαγή να κάνουμε στα μαλλιά μας. Γιατί από τη μία θέλουμε τον αέρα της ανανέωσης, από την άλλη δεν είμαστε έτοιμες ψυχολογικά για τη μεγάλη στροφή προς το καρέ. Τουλάχιστον εγώ (εδώ Vivianes).

Όλα αυτά πριν δούμε- δω το τελευταίο hairlook της Hailey Bieber στο Instagram για το εξώφυλλο της Βρετανικής Vogue. Πάρε μία πρώτη γεύση.

 

Η Hailey που το τελευταίο διάστημα έχει αφήσει τα μαλλιά της να μακρύνουν, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα πιο 70s look, εχοντας βαθιές αφέλειες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών της και αρκετά layers που πλαισίωναν όμορφα το πρόσωπό της, αναδεικνύοντας τις όμορφες γωνίες του προσώπου της.

 

Υπέυθυνος για το συγκεκριμένο hairlook ήταν ο Έλληνας hairstylist Πάνος Παπανδριανός, ο οποίος μεταξύ άλλων έχει επιμεληθεί τα μαλλιά πολλών ακόμη διάσημων κυριών του Hollywood.

 

Κι αν αυτό το hairlook της Hailey  δεν ένας πολύ καλός λόγος να κλείσεις ραντεβού αύριο κιόλας στο κομμωτήριο, τότε τι;

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP