ΜΑΛΛΙΑ

Η Julianne Hough μόλις υιοθέτησε ένα από τα πιο hot hair trends του 2019

Photo by Chris Pizzello/Invision/AP

Οι τάσεις κύκλους κάνουν. Κι αυτά τα outfits που πριν μερικά χρόνια ήθελες να εξαφανίσεις από τη ντουλάπα σου, τώρα βρίσκονται ξανά μέσα στα πιο hot trends της σεζόν. Το ίδιο ισχύει και στο beauty κόσμο. Κουρέματα, χτενίσματα, επιλογές στο μακιγιάζ, σχήματα φρυδιών, βλέπουμε ξανά να επιστρέφουν, βέβαια, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή.

Η ηθοποιός αποφάσισε να υιοθετήσει ένα shaggy κούρεμα, κόβωντας έντονη φράντζα στο μπροστινό τμήμα των μαλλιών της, ενώ το υπόλοιπο μήκος τους έφτανε λίγο πιο κάτω από το ύψος του πηγουνιού, δίνοντας ένα πιο ρέτρο αλλά και μοντέρνο αέρα στο νέο της look.

«Goldie vibes. Είναι ένα πολύ 60s shaggy, φυσικό και effortless look, ενώ παράλληλα θέλαμε να δώσουμε βάθος στα μαλλιά επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση» είπε χαρακτηριστικά η hairstylist και αγαπημένη της φίλη, Riawna Capri, ιδιοκτήτρια του Nine Zero One Salon στο Los Angeles για το νέο hairlook της Julianne.

Κι αν έχεις λεπτά μαλλιά ή απλά θέλεις να ανανεώσεις το μακρύ καρέ σου, πώς θα σου φαινόταν να δώσεις ένα shaggy αέρα στο hairlook σου, όπως η ηθοποιός;

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Chris Pizzello/Invision/AP