ΜΑΛΛΙΑ

10 bridal updos για τα μαλλιά σου

Οι φθινοπωρινοί γάμοι είναι πάντα υπέροχοι. Έχουν μια μυρωδιά μήλου και κανέλας και διατηρούν ακόμα μια καλοκαιρινή αύρα όπου κι αν αποφασίσετε να τους κάνετε.

Μαζί με το Yes I do.gr βρήκαμε για εσάς δέκα υπέροχα updos για να είστε λαμπερή και προστατευμένη από τη ζέστη της αγαπημένης και αυτής της εποχής.

Πιάστε τα μαλλιά σας σε έναν μεγαλοπρεπή knot στην κορυφή του κεφαλιού σας! Ένα χτένισμα που σίγουρα αποτελεί statement από μόνο του.

 

Ένα ρομαντικό fishtail bun ταιριάζει απόλυτα σε έναν δαντελένιο boho γάμο.

 

Φυσικά και μπορεί ένα updo να γίνει glamorous! Διαλέξτε τα κατάλληλα λαμπερά αξεσουάρ και δώστε τον αέρα της πριγκίπισσας στα μαλλιά σας!

 

Αναδείξτε το χρώμα των μαλλιών σας, ειδικά αν έχετε ανταύγειες, διαλέγοντας διαφορετικές υφές και σχήματα στον κότσο σας! Η λάμψη του καλοκαιριού που διατηρείτε μπορεί να φορεθεί στα μαλλιά σας!

 

Ρομαντισμός και ονειρική διάθεση σε αυτόν τον ανάποδο braided top knot. Λουλούδια στα μαλλιά και απλά σανδάλια. Ελευθερία και girly look για μια διαφορετική εμφάνιση.

 

Έχετε μπούκλες; Τέλεια! Πιάστε τα μαλλιά σας χαμηλά, σχεδόν ελεύθερα με ένα μικρό twist και είστε έτοιμη.

 

Άλλο ένα υπέροχο χαμηλό twisted chignon δεμένο με μια δαντελένια κορδέλα. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στο γάμο σας για αυτό αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

 

Δώστε ένταση στον κότσο σας επιλέγοντας να μην τον καλύψετε και τοποθετώντας το πέπλο σας κάτω από αυτόν.

 

Τι πιο όμορφο από τα πλεγμένα μαλλιά! Πιάστε τα πίσω χαμηλά, στο πλάι ή όπως αλλιώς τα φαντάζεστε και δώστε το προσωπικό σας στοιχείο στο look της πιο όμορφης ημέρας σας.

 

Σκέφτεστε να είστε ξυπόλυτη σε μια υπέροχη παραλία γεμάτη γαλάζια νερά και ουρανό; Γιατί και το φθινόπωρο μπορεί να γίνει αυτό. Εμείς έτσι σας φανταστήκαμε και διαλέξαμε αυτό το απλό αλλά τόσο όμορφο top knot για να πείτε Yes I do στο καλοκαίρι και την υπέροχη διάθεσή του.

 

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I do.gr

Γιώργος Μπουζάκης: Ο γάμος είναι σαν κινηματογραφική ταινία…
Τα βήματα για το πιο λαμπερό -νυφικό- χαμόγελο