ΜΑΛΛΙΑ

Πώς είναι στην πραγματικότητα τα μαλλιά των πρωταγωνιστριών του GoT

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η πρεμιέρα της 8ης σεζόν του Game Of Thrones έγινε στις 14 Απριλίου και οι απανταχού#GoTfans συντονίστηκαν μετά από δύο περίπου χρόνια για να απολαύσουν τον τελευταίο γύρο της σειράς που βλέπει ταυτόχρονα όλος σχεδόν ο πλανήτης. Ποιος θα κάτσει στον Θρόνο; Ποιος θάνατος θα κάνει την ανατροπή; Τι υπόσχεται το ταξίδι της Melisandre στην Ανατολή; Πώς θα μοιάζει το Westeros την επόμενη μέρα; Για σενάρια, ανατρεπτικές θεωρίες και τολμηρές προβλέψεις για όλους τους χαρακτήρες του Game of Thrones μπορείς να συντονίζεσαι καθημερινά σχεδόν στο PopCode μέχρι τις 19 Μαΐου που θα πέσουν οι τίτλοι τέλους. Και επειδή, τότε, η μετάβαση στην πραγματική ζωή, χωρίς βασίλεια και θεωρίες Θρόνου, σε περίπτωση που ανήκεις στους μύστες του είδους -δεν θα είναι καθόλου εύκολη, είπαμε να σου δώσουμε μία εικόνα για το πώς είναι οι ηθοποιοί του GoT - και πιο συγκεκριμένα τα μαλλιά τους- στην πραγματική ζωή, πίσω από τους iconic χαρακτήρες τους.

Cersei Lannister

Lena Headey

Photo by Danny Moloshok/Invision/AP

Photo by Danny Moloshok/Invision/AP

Μπορεί το πυρόξανθο pixie look να είναι αυτό που την χαρακτηρίζει στις τελευταίες σεζόν, όμως η Lena Headey στην κανονική της ζωή έχει μακριά καστανά μαλλιά- καμία σχέση δηλαδή με αυτά του ρόλου της ως Cersei.

Daenerys Targaryen

 

Emilia Clarke

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Είναι από τα hairlook που δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητα όσες σεζόν κι αν περάσουν. Κι όμως, όσο κι αν ζηλεύεις τις εντυπωσιακές πλεξούδες της Daenerys, στην πραγματικότητα πρόκειται για περίτεχνες περούκες, μιας και η Emilia έχει καστανά κοντά μαλλιά.

Arya Stark

 

Maisie Williams

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

H Arya Stark κατά κόσμον Maisie Williams είναι ένα κορίτσι που δε διστάζει να πειραματίζεται με τα μαλλιά του. Αυτή την περίοδο θα τη βρεις να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αγγλίας με ροζ-μωβ μαλλιά.

Sansa Stark

 

Sophie Turner

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Μετά τη σοκαριστική- αηδιαστική αποκάλυψη, πως για μερικά χρόνια, όσο γυριζόταν το GoT, οι παραγωγοί της σειράς της είχαν απαγορεύσει να λούζεται συχνά, μιας και με αυτόν τον τρόπο το hairlook της έδειχνε πιο ταλαιπωρημένο πράγμα που εξυπηρετούσε το ρόλο της, η Sophie Turner στην πραγματική ζωή έχει πλέον εντυπωσιακά ξανθά μαλλιά.

Missandei

 

Nathalie Emmanuel

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Ταγμένη φανατικά στο πλευρό της Daenerys Targaryen, η Nathalie Emmanuel – κατά GoT κόσμο Missandei- ανήκει σε αυτή την κατηγορία εξαιρέσεων που κράτησαν το φυσικό hairlook τους και στη σειρά.

Melisandre

 

Carice van Houten

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Την αφήσαμε εξορισμένη αλλά μας έχει υποσχεθεί μια δυναμική επιστροφή. Κι όμως, στην πραγματικότητα η Melisandre – aka Carice van Houten- δεν έχει κόκκινα μακριά μαλλιά, αλλά σκούρα καστανά στο ύψος των ώμων.

Κεντρική Φωτογραφία: Evan Agostini/Invision/AP