ΜΑΛΛΙΑ

Το μυστικό της Eva Mendes για λαμπερά μαλλιά

Η Eva Mendes έχει αρκετά πράγματα που ζηλεύεις πάνω της. Χωρίς αμφιβολία, τα μαλλιά της είναι ένα από αυτά. Αν φαντάζεσαι ότι το μυστικό της κοστίζει μία μικρή περιουσία τότε θέλω να σε διαβεβαιώσω ότι κάνεις λάθος.

Η sexy ηθοποιός πιστεύει πολύ στο λάδι καρύδας και τις super ιδιότητές του. Τι κάνει; Πάντα πριν κοιμηθεί βάζει λάδι καρύδας στα μαλλιά της και μετά τα καλύπτει με ένα σκουφάκι ύπνου. Αυτή η απλή και καθόλου χρονοβόρα κίνηση είναι η αιτία για τα υπέροχα μαλλιά της Mendes και η ίδια θεωρεί το λάδι καρύδας ένα από τα βασικά προϊόντα της προσωπικής της περιποίησης.

Προφανέστατα, το λάδι καρύδας έχει πολλές χρήσεις στην ομορφιά με αποτελέσματα που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόκειται για ένα θαυματοουργό φυσικό προιόν που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τα μαλλιά κι όχι μόνο.

Δοκίμασε κι εσύ το trick της Eva Mendes για λαμπερά και ενυδατωμένα μαλλιά. Αν είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιείς, ξεκίνα βάζοντας μία μικρή ποσότητα στις άκρες για να δεις πως θα δράσει κι έπειτα προχώρα και πιο πάνω στην τρίχα.

Stay tuned για περισσότερες χρήσης του coconut oil.