ΜΑΛΛΙΑ

Έτσι θα αναδείξεις το ξανθό χρώμα των μαλλιών σου

IMAX TREE

Κάθε γυναίκα θέλει να φροντίζει τα μαλλιά της. Κοντά, μακριά, σγουρά, ίσια. Ό,τι κι αν αρέσει σε κάθε μία, το σίγουρο είναι πως όλες θέλουμε να νιώθουμε όμορφες και περιποιημένες και ένας από τους τρόπους για να το πετύχουμε αυτό είναι να φροντίζουμε τα μαλλιά μας. Κι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Αν είσαι ξανθιά, μας νιώθεις. Λατρεύεις το ξανθό σου μαλλί αλλά έχεις βαρεθεί να το βλέπεις θαμπό και γεμάτο κιτρινίλες και θέλεις να του χαρίσεις τη χαμένη του λάμψη. Η λύση στην περίπτωση αυτή δεν είναι άλλη από τη Hairmony Silver Hair Mask των ελληνικών καλλυντικών Dalon Cosmetics.

Η Silver Hair Mask είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων κίτρινων τόνων που εμφανίζονται στα γκρίζα, λευκά ή πλατινένια μαλλιά. Χάρη στην εμπλουτισμένη σύνθεσή της αναδομεί, ενυδατώνει, μαλακώνει και θρέφει την τρίχα ενώ παράλληλα προστατεύει από το φριζάρισμα. Κάνει δηλαδή όλα αυτά που χρειάζονται τα ξανθά μαλλιά σου.

Η χρήση της είναι πραγματικά πανεύκολη: άπλωσέ την ομοιόμορφα σε βρεγμένα μαλλιά, κάνοντας ελαφρύ μασάζ και άφησέ τη να δράσει για 5-10 λεπτά. Ύστερα ξέβγαλέ την με άφθονο νερό για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.Τώρα που πλησιάζει το καλοκαίρι, τα μαλλιά σου ξέρεις πως χρειάζονται μία επιπλέον φροντίδα, ειδικά αν είναι ξανθά, αφού το ξανθό είναι ένα χρώμα ναι μεν εξαιρετικά εντυπωσιακό που χρειάζεται όμως ειδική περιποίηση, επιμελή φροντίδα.

Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Τρέξε γρήγορα στο πιο κοντινό κατάστημα καλλυντικών και ζήτησε τη Silver Ηair Mask των Dalon Cosmetics για να ζωντανέψεις το αγαπημένο σου ξανθό μαλλί και να εντυπωσιάσεις, όπου κι αν πας, ό,τι κι αν κάνεις!

Η νέα μάσκα μαλλιών Silver θα αποτελέσει το απόλυτο trend, όχι μόνο το καλοκαιριού αλλά ολόκληρου του χρόνου, καθώς θα δώσει τη λύση σε χιλιάδες γυναίκες που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τις κιτρινίλες στα ξανθά τους μαλλιά και θα γίνει το αγαπημένο τους προϊόν. Δεν θα μπορείς να το αποχωριστείς.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι πως πρόκειται για μια γρήγορη, εύκολη και οικονομική λύση, που μπορείς να εφαρμόσεις  μόνη σου, στο σπίτι σου, χωρίς να χρειάζεται να πας σε κομμωτήριο!

Είσαι ξανθιά; Δοκίμασε τη Silver Hair Mask και δε θα χάσεις.

Aκολούθησε την Dalon Cosmetics σε Facebook και Instagram.

 

Κεντρική Φωτογραφία: IMAX TREE