ΜΑΛΛΙΑ

Πρέπει να δεις το χτένισμα της Poppy Delevingne από την πίσω πλευρά

Photo by Jordan Strauss/Invision/AP

Τις καλύτερες εμφανίσεις και τα αγάπημενα μας beauty looks στο κόκκινο χαλί των τηλεοπτικών βραβείων Emmy τα είδες. Τους μεγάλους νικητές και την καλύτερη στιγμή της βραδιας πάλι τα είδες. Αυτό που σίγουρα δεν έχεις δει μέχρι στιγμής είναι το χτένισμα της Poppy Delevingne από την πίσω πλευρά. Γιατί αυτό το χτένισμα ήταν διαφορετικό απ' όλα τα υπόλοιπα της βραδιάς, είναι fashionable, αξίζει να το δεις και φυσικά να το αντιγράψεις γιατί είναι πιο εύκολο απ' ό,τι πιστεύεις.

 

Η Poppy έπιασε τα μαλλιά της σε μία ψηλή sleek κοτσίδα και τόσο στην κορυφή της, όσο και λίγο πριν το τέλος της τύλιξε δύο φαρδιές μαύρες βελούδινες κορδέλες, δημιουργώντας δύο συμμετρικούς φιόγκους. (Στην ουσία δηλαδή, σαν να κάνεις bubble ponytail χωρίς όγκο ή υφή, χρησιμοποιώντας απλά δύο λαστιχάκια, τα οποία στο τέλος τυλίγεις από πάνω με δύο μαύρες φαρδιές κορδέλες).

Φορώντας το τυρκουάζ Giambattista Valli φόρεμά της και έχοντας ένα  πολύ φρέσκο makeup look που άφηνε ακάλυπτες ακόμη και τις φακίδες της, πραγματικά έκανε τη διαφορά με τη σικάτη εμφάνισή της.

 

Και επειδή η Poppy είναι ένα κορίτσι που παρακολουθεί και υιοθετεί τις τάσεις της μόδας,  θα σου πούμε πως το ίδιο χτένισμα ήταν η πρόταση της  Emilia Wickstead για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2019 στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου.

 

Plus: Το μανικιούρ της ήταν εμπνευσμένο από το πίνακα του Πικάσο, Le Rêve

 

Κεντρική Φωτογραφία: Photo by Jordan Strauss/Invision/AP