ΜΑΛΛΙΑ

Η Ελεονώρα Μελέτη μόλις έγινε κοκκινομάλλα

Αν κάτι χαρακτηρίζει περισσότερο την εικόνα της Ελεονώρας Μελέτη όλα τα χρόνια στα οποία δραστηριοποιείται στην ελληνική τηλεόραση, αυτό είναι πως δεν μένει ποτέ σταθερή. Η παρουσιάστρια του Alpha θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί «χαμαιλέοντας», αφού δεν έχει διστάσει να κάνει την οποιαδήποτε αλλαγή στα μαλλιά της όσο extreme κι αν φαντάζει. Μάλιστα, όπως είχε εξομολογηθεί στο Ladylike, τα μαλλιά της ήταν σημείο πειραματισμού ήδη από τα σχολικά της χρόνια, καθώς είχε αντιγράψει κάθε πιθανό κούρεμα της Kelly του Beverly Hills 90210.

Τη γνωρίσαμε την εποχή του Πρωινού Καφέ με μακριά ξανθά μαλλιά και μπούκλες και έκτοτε έχει κάνει τα πάντα από εξτένσιονς, φράντζα, αφέλειες, μέχρι και καρφάκια. Και εκτός από τα ξανθά μαλλιά σε όλους τους πιθανούς τόνους την έχουμε δει να κάνει τα μαλλιά της και κόκκινα της φωτιάς αλλά και σκούρα καστανά

Διάβασε επίσης: H Ελεονώρα Μελέτη δηλώνει ευθαρσώς: “Εγώ το λέω! 40+1 γιατί αυτά είναι τα χρόνια μου” 

Η τάση αυτή του πειραματισμού την ακολουθεί μέχρι σήμερα, κι όταν γράφω σήμερα το εννοώ κυριολεκτικά. Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου η Ελεονώρα Μελέτη ξύπνησε με τη διάθεση να κάνει μία ακόμα αλλαγή στα μαλλιά της. Και φυσικά τίποτα δεν την εμπόδισε. Πες αντίο στην ξανθιά Ελεονώρα Μελέτη που είχες συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Η παρουσιάστρια έγινε ξανά κοκκινομάλλα, ωστόσο σε αντίθεση με το παρελθόν που είχε δοκιμάσει το κόκκινο σε κοντά μαλλιά, αυτή τη φορά κράτησε το μήκος των μαλλιών της ανέπαφο.

 

«Σήμερα ξύπνησα και η διάθεσή μου ήταν στο κόκκινο! Να σε αυτόν τον ginger τόνο… πήγα στον Πάνο Καλλίτση και του λέω: “Νιώθω πως έχει εγκλωβιστεί μέσα μου η Jessica Rabbit. Απελευθέρωσε την σε παρακαλώ”. Και να τι μου έκανε! Νομίζω το αγαπώ πριν καν το δω στεγνό» έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη για να συνοδεύσει τη φωτογραφία της με το νέο της hairlook. Η ίδια μοιράστηκε περισσότερα στιγμιότυπα με τη νέα ginger απόχρωσή των μαλλιών της σε Insta Stories της όπως το παρακάτω.

 

Η παρουσιάστρια είχε νοσταλγήσει πρόσφατα το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της όπως προδίδει μία φωτογραφία της από το παρελθόν που μοιράστηκε στο Instagram στις 6 Οκτωβρίου. « Και ναι, έχω υπάρξει κι αυτή η κοπέλα. Με το κόκκινο μαλλί που δεν βαριόταν τις φωτογραφίσεις κ σε κάθε εξωφυλλο έβρισκε μια καλή αφορμή να “τη μπει” στο μάτι κάποιου. Κάποιου που την είχε τσαντίσει, κάποιου που την είχε αμφισβητισει, κάποιου, κάποιου, κάποιου», είχε γράψει μεταξύ άλλων η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Κι αν αναρωτιέσαι τώρα ποια είναι η Jessica Rabbit στην οποία αναφέρθηκε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Μεσάνυχτα» δες λίγο παρακάτω. Παρότι ήρωας κινουμένων σχεδίων η Jessica μια ομοιότητα με την ginger πλέον Ελεονώρα Μελέτη διακρίνεται, δεν μπορείς να πεις.