Το τρικ για να μη δείχνουν τα μαλλιά σου λαδωμένα

Έβαλες παραπάνω λαδάκι μαλλιών και τα μαλλιά σου δείχνουν λαδωμένα; Σου έχουμε τη λύση για να τα επαναφέρεις χωρίς να χρειαστεί να λουστείς.

Αγαπάμε τα λαδάκια μαλλιών γιατί κάνουν θαύματα. Ενυδατώνουν, θρέφουν, δαμάζουν το φριζάρισμα και κάνουν τα μαλλιά μας να δείχνουν ακόμη πιο λαμπερά και υγιή, χωρίς να τα βαραίνουν εκτός εάν... το παρακάνουμε. Ναι, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες και στις πιο ανάλαφρες φόρμουλες- που υπό άλλες συνθήκες απορροφώνται αμέσως από τα μαλλιά- με το αποτέλεσμα να θυμίζει κάτι από λαδωμένο ποντικό.

via GIPHY

 

Και αυτή τη φορά το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στη ρίζα, αλλά κατά μήκος των μαλλιών. Μέχρι στιγμής, το λούσιμο ήταν μονόδρομος. Και λέω μέχρι στιγμής, γιατί από τότε που μάθαμε το παρακάτω τρικ, δεν την ξαναπατήσαμε (aka δεν ξαναλουστήκαμε ενώ δεν ήταν ανάγκη).

Πρωταγωνιστής και βασικό όπλο στα χέρια μας αν θέλουμε να δοκιμάσουμε το συγεκριμένο τρικ, το dry shampoo -aka ξηρό σαμπουάν- φυσικά! Πάτα play στο βίντεο και σου εξηγούμε παρακάτω:

 

Στην ουσία, αυτό που κάνει η @karenmliang είναι να ψεκάζει με το ξηρό σαμπουάν κατά μήκος των μαλλιών της, αφού πρώτα «ανοίγει» καθε τούφα με τα χέρια της. Με αυτόν τον τρόπο, το ξηρό σαμπουάν κατανέμεται σωστά σε όλο το μήκος των μαλλιών, απορροφώντας τη λιπαρότητα και την περίσσεια του προϊόντος. Genius!

TAGS:

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ