ΜΑΛΛΙΑ

5 εναλλακτικοί τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το dry shampoo

Είναι ένα από τα σωτήρια προϊόντα που έχεις στο μπάνιο σου. Το dry shampoo είναι εκεί για να σου γλιτώσεις χρόνο και κόπο. Θα σε βοηθήσει να έχεις ένα σωστό hairstyle ακόμα κι αν δεν προλαβαίνεις να λουστείς. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη του χρήση.

Το dry shampoo έχει πολλές ακόμα διαφορετικές χρήσεις και όταν τις μάθεις, θα το λατρέψεις ακόμα περισσότερο. Δες πού αλλού μπορεί να σου φανεί χρήσιμο και κάνε τις δοκιμές. σου.

Για να δόσεις σχήμα στα μαλλιά

Βάλε κανονικά στις ρίζες και συνέχισε ψεκάζοντας από πιο μακριά, από τη μέση ως τις άκρες τις τρίχας. Έπειτα, χρησιμοποίησε το σίδερο για μπούκλες και χάρισε στα μαλλιά σου ένα wavy αποτέλεσμα.

Για να δόσεις όγκο στα μαλλιά

Ειδικά αν έχεις κοντά μαλλιά αυτή η χρήση του dry shampoo θα σε σώσει. Ακόμα και τη μέρα που έχεις λουστεί, μπορείς να βάλεις στις ρίζες σου dry shampoo για να δόσεις λίγο περισσότερο όγκο στα μαλλιά. Οι τρίχες δεσμεύουν το προϊόν, το οποίο έχει την ικανότητα να αυξάνει τη διάμετρό τους κι έτσι έχεις πιο πλούσια μαλλιά στην όψη.

Για να κάνεις hair styling

Μπορείς να αντικαταστήσεις τα προϊόντα styling των μαλλιών με το dry shampoo. Βάλε μία ποσότητα στα δάχτυλά σου και άρχισε να δίνεις σχήμα στα μαλλιά σου. Το dry shampoo είναι πιο ελαφρύ και θα σου χαρίσει πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Για καλύτερο κράτημα

Τα φρεσκολουσμένα μαλλιά συνήθως γλιστράνε και σε δυσκολεύουν στο χτένισμα. Αν λοιπόν, θες οπωσδήποτε να κάνεις ένα κομψό updo ή ένα polished ponytail τότε ψέκασε τα; μαλλιά σου με λίγο dry shampoo και θα γίνουν όλα πιο εύκολα.

Για να σώσεις το λάθος της τελευταίας στιγμής

Αν κατά λάθος την ώρα που φτιάχνεις τα μαλλιά σου σου πέσει παραπάνω προϊόν, τότε μείνει ψύχραιμη και πάρε στα χέρια σου το dry shampoo. Όπως απορροφά την περιττή λιπαρότητα στις ρίζες, έτσι απορροφά και την περιττή ποσότητα από το προϊόν που έχεις χρησιμοποιήσει.