ΜΑΛΛΙΑ

Αυτό είναι το κόλπο για τέλειες μπούκλες χωρίς ψαλίδι

Πόσες φορές έχετε ζηλέψει τις υπέροχες, με κίνηση μπούκλες της συναδέλφου στο γραφείο κι έχετε αναρωτηθεί πότε προλαβαίνει να πάει κομμωτήριο ή τι ρωτάτε πόσο καλά ξέρει να χειρίζεται το μαγικό ψαλίδι;

Όταν λοιπόν είδα την περασμένη Παρασκευή την Ιωσηφίνα -εξαίρετη συνάδελφο από το αγαπημένο Popcode με ξεκάθαρη κλίση προς τα beauty DIY- με ένα τέλειο wavy hairlook τότε δεν μπορούσε να μην μου περάσει το παραπάνω ερώτημα σαν σκέψη.

Ξέρεις καλά ποια είναι η επόμενη κίνηση, αφού κι εσύ το ίδιο θα έκανες. Πήγα αμέσως και τη ρώτησα πως κατάφερε να έχει αυτό το υπέροχο σπάσιμο στα μαλλιά της, δεδομένου ότι ο ελεύθερος χρόνος της είναι κάτι παρακάτω από ελάχιστος, αφού τις περισσότερες ώρες της περνάει στο γραφείο.

Στάθηκα πάνω από το κεφάλι της και ενώ της είπα πόσο ωραία είναι τα μαλλιά της, της ζήτησα να μου πει πως τα έκανε, σε ποιο κομμωτήριο πήγε, που θα πήγαινε μετά (Παρασκευή βλέπεις!).

Με κοίταξε με απορία, έβαλε τα γέλια και μου είπε ”Με τα χεράκια μου τις έκανα!”. Εννοείται την πίστεψα μόνο όταν μου έδειξε το tutorial που ακολούθησε για να τα κάνει και όταν το δεις θα το πιστέψεις κι εσύ.

Όσο μακριά μαλλιά κι αν έχεις η vlogger Vivian έχει τη λύση να κάνεις ανάλαφρες μπούκλες μόνη σου στο σπίτι χωρίς να ταλαιπωρηθείς με εργαλεία, ψαλίδια και ένα σωρό προϊόντα styling.

Το πόρισμα; Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για μικρά μυστικά που θα κάνουν λίγο πιο εύκολη και πολύ πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.