ΜΑΛΛΙΑ

Τα double buns που μπορείς να κάνεις και στο γραφείο

Είναι αυτές οι καλοκαιρινές μέρες που οι περισσότεροι από τους μισούς έχουν πάει διακοπές και οι υπόλοιποι έχουν μείνει γραφείο και περιμένουν τη σειρά τους. Εγώ ανήκω στη δεύτερη ομάδα, επομένως είμαι ακόμα στο γραφείο και αφού δεν είναι ακόμα ώρα να απολαύσω βουτιές και να φοράω ψάθινα καπέλα, φροντίζω να βρίσκω τρόπους έτσι ώστε να κρατάω τη διάθεσή μου στα επιθυμητά για την εποχή επίπεδα. Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για μαλλιά.

Έτσι πειραματίζομαι και οι street τάσεις μου δίνουν έμπνευση. Σήμερα λοιπόν, έφτασα στο γραφείο με ένα απλό, χαμηλό pontyail που σε μερικά μόνο λεπτά κατάφερα να μεταμορφώσω σε χαμηλά double buns ή αλλιώς macaron buns όπως τα λένε στη Γαλλία. Μάλιστα σου έχω δύο διαφορετικές εκδοχές, εξίσου εύκολες.

 

 

Είναι πολύ εύκολο αρκεί να μπορείς να κάνεις μία πρόχειρη χωρίστρα στη μέση και να έχεις δύο λαστιχάκια. Χωρίζεις τα μαλλιά σου σε δύο τούφες, και αρχίσεις να τις στριφογυρνάς.

 

Έπειτα απλά τις τυλίγεις γύρω από τον εαυτό τους και τις στερεώνεις με το λαστιχάκι. Άσε και μερικές τούφες μπροστά να πέφτουν ανέμελες και είσαι έτοιμη.

Ωστόσο, αν έχεις τη Νάθυ στο γραφείο που πλέκει καταπληκτικές κοτσίδες ή αν μπορείς και μόνη σου, τότε τα buns γίνονται braided και για μένα είναι ιδανικά. Τα προτιμώ από τα απλά και ειδικά σήμερα με το off-shoulder top που φοράω και τη λεπτομέρεια από δαντέλα στα μανίκια ταιριάζουν καλύτερα.

Το αποτέλεσμα χωρίς τη βοήθεια της Νάθυ

 

Το αποτέλεσμα με τη βοήθεια της Νάθυ (braided buns)

 

Δοκίμασέ το αν είσαι ακόμα στο γραφείο. Δύο buns, λίγο lip gloss και είσαι έτοιμη για θερινό. Αν όμως σε πετυχαίνω σε παραλία, θα σου πρότεινα επίσης να τα δοκιμάσεις σε περίπτωση που μετά την παραλία θες να πας για cocktail ή απλά βαριέσαι να τα φτιάξεις μετά το λούσιμο.

 

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson